Δέλλας: “Αλλοι τρεις βαθμοί που μας φέρνουν κοντά στην άνοδο”

Ο Τραϊανός Δέλλας εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την εικόνα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών. Ο τεχνικός της Ενωση αναφέρθηκε επίσης στους λόγο που τον έκανε να αφήσει εκτός αποστολής τον Μπρέσεβιτς και στους παίκτες που δεν έχουν πάρει ακόμα ευκαιρίες.

Ο Τραϊανός Δέλλας εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την εικόνα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών. Ο τεχνικός της Ενωση αναφέρθηκε επίσης στους λόγο που τον έκανε να αφήσει εκτός αποστολής τον Μπρέσεβιτς και στους παίκτες που δεν έχουν πάρει ακόμα ευκαιρίες. 

«Πήραμε τον έλεγχο από την αρχή του παιχνιδιού, σε πολύ μεγάλη διάρκεια ήμασταν αρκετά καλοί, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις για γκολ, άσχετα αν το σκορ ήταν 1-0, θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Μας έλειπε η τελική πάσα, μια καλή σκέψη, μια καλή κίνηση. Νομίζω ότι είμαι ευχαριστημένος από αυτό που είδα σήμερα. Εύχομαι να ένιωσε το ίδιο και ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο πάλι μαζικά και για αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχαριστήσω γιατί πραγματικά δίνουν ώθηση στην ομάδα και νιώθουμε έμπρακτα την στήριξη τους σε αυτή την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι. Δεν θα φύγω από αυτό που λέω πάντα, για μας είναι άλλοι τρεις βαθμοί που μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στην επόμενη κατηγορία».

Για τον  Μπρέσεβιτς που έμεινε εκτός: «Προέκυψε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και θεωρήσαμε σωστό να μην ρισκάρουμε με τη συμμέτοχη του. Πιστεύω πως αύριο θα έχουμε περισσότερα να πούμε πάνω στον Ιβάν».

Αν η ΑΕΚ πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση: «Θεωρώ ότι πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Σε γενικές γραμμές αλλάξαμε κάποια πράγματα στον τρόπο που παίζουμε και αυτό βοήθησε στο να είμαστε πιο επιθετικοί και πιο δημιουργικοί. Για μένα το δεδομένο είναι να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας παιχνίδι με παιχνίδι σε κάποια υψηλά στάνταρ. Με πιο γρήγορο ρυθμό, με καλύτερους αυτοματισμούς, αλλά νομίζω παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η διάθεση των παικτών, που σιγά σιγά αρχίζουν και «λύνονται» και θέλω να πιστεύω πως τα επόμενα παιχνίδια θα είναι ακόμα καλύτερα».

Για τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει ευκαιρίες: «Το έχω πει από την αρχή. Θα δώσω ευκαιρίες σε όλους. Το πότε θα είναι αυτό δεν μπορώ να σας το πω. Εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα να έχει καλή εικόνα και να κερδίζει. Σίγουρα κάποια παιδιά δεν έχουν το χρόνο που χρειάζεται, αλλά πιστεύω πως θα τους δούμε όλους μέχρι το τέλος της περιόδου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.