Πλατέλλας: «Να φύγουμε γρήγορα από την κατηγορία»

Η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εξασφάλιση της ανόδου στη Football League είναι ο στόχος της ΑΕΚ σύμφωνα με τον Βαγγέλη Πλατέλλα.

Η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εξασφάλιση της ανόδου στη Football League είναι ο στόχος της ΑΕΚ σύμφωνα με τον Βαγγέλη Πλατέλλα.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, μιλώντας στην ιστοσελίδα enwsi.gr εξέφρασε την άποψη πως η Ένωση θα παρουσιαστεί βελτιωμένη στη συνέχεια.

«Προσπαθούμε συνέχεια. Παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Εκτός έδρας αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα γιατί τα γήπεδα είναι μικρά, αλλά πιστεύω ότι αυτά τα προβλήματα έχουν ξεπεραστεί και όλα πάνε καλά. Σίγουρα είναι ένας μεγάλος στόχος να ξεφύγουμε όσο το δυνατόν συντομότερα. Να φύγουμε όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς μπροστά και από εκεί και πέρα να είμαστε πιο άνετοι για τη συνέχεια και να φύγει η ομάδα γρήγορα από την κατηγορία», είπε ο Πλατέλλας, πριν δώσει τις ευχές του στον κόσμο της ΑΕΚ για το 2014:

«Εύχομαι στον κόσμο της ΑΕΚ πάνω απ” όλα υγεία. Να είναι κοντά στην ομάδα, αφού αυτό είναι το σημαντικότερο. Το 2014 να τους δώσει ό, τι καλύτερο, υγεία και όλα να πάνε καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.