Τελειώνει του Αραβίδη στην ΑΕΚ

Προχωρούν οι επαφές της ΑΕΚ με τον Χρήστο Αραβίδη, με τις δυο πλευρές να ετοιμάζονται για συνεργασία από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Προχωρούν οι επαφές της ΑΕΚ με τον Χρήστο Αραβίδη, με τις δυο πλευρές να ετοιμάζονται για συνεργασία από το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο 27χρονος επιθετικός είναι θετικός στο να αγωνιστεί στους «κιτρινόμαυρους» από τη νέα σεζόν, ακόμα και αν χρειαστεί να παίξει στη Football League.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αραβίδης τονίζει πως πρώτα θα μιλήσει με τη διοίκηση του Πανιωνίου και στη συνέχεια θα απαντήσει στην πρόταση της Ένωσης. Οι ιθύνοντες της Ένωσης εμφανίζονται αισιόδοξοι, πως ο παίκτης θα απαντήσει θετικά στην πρόταση που θα του καταθέσουν και πως φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα, εξελίξεις αναμένονται και με τον Γιώργο Σαρρή, με τον οποίο η ΑΕΚ φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Ο Έλληνας παίκτης φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αξιώνει 250 χιλιάδες ευρώ, όση είναι και ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη. 

Για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής εξετάζονται και οι περιπτώσεις των Βαγγέλη Μόρα και Βασίλη Λαμπρόπουλο. Ο πρώτος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, ενώ ο δεύτερος δεσμεύεται με συμβόλαιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.