Κάλεσμα για βοήθεια στον Πανηλειακό

Έκκληση στους φίλους του Πανηλειακού προκειμένου να βοηθήσουν υλικά και ηθικά την ομάδα απευθύνει η διοίκηση της πελοποννησιακής ομάδας.

Έκκληση στους φίλους του Πανηλειακού προκειμένου να βοηθήσουν υλικά και ηθικά την ομάδα απευθύνει η διοίκηση της πελοποννησιακής ομάδας. Οι Πυργιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία περιγράφουν με μελανά χρώματα την κατάσταση του συλλόγου και ζητoύν συμπαράσταση.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Διανύουμε μια πολύ κρίσιμη συγκυρία όπου σίγουρα η οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη παντού, αλλά η διοίκηση της ομάδας εξακολουθεί να σηκώνει τεράστιο και δυσανάλογο βάρος.

Καθημερινά δίνεται τεράστιος αγώνας προκειμένου να μην υπάρξουν σοβαρότερα προβλήματα, και να μη φτάσει η ομάδα μας, στο σημείο που ιστορικές ομάδες δε μπόρεσαν καν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, ή όπως άλλες ομάδες που διαλύονται και αποχωρούν λόγων των οικονομικών προβλημάτων.

Σε αυτό το χρονικό σημείο, ο Πανηλειακός έχει καλύψει ως τώρα το 65% περίπου από τις οικονομικές υποχρεώσεις του αυτής της σεζόν.

Η βοήθεια όμως από το φίλαθλο κόσμο του Πύργου και της ευρύτερης περιοχής δεν είναι δυστυχώς αυτή που θα έπρεπε και που υπολογιζόταν. Τόσο ηθικά όσο και υλικά.
Από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελεί το γεγονός ότι ο Πανηλειακός στα 8 ματς που έχει δώσει ως τώρα στο πρωτάθλημα σαν γηπεδούχος στον Πύργο (με Σαλαμίνα, Κόρινθο, Ρουφ, Αγ. Παρασκευή, Χερσόνησο, Ασπρόπυργο, Κερατέα, Παναιγιάλειο) έχει εισπράξει έσοδα από τα εισιτήρια των αγώνων το ποσό των 18.830 ευρώ.
Ενώ την ίδια ώρα τα έξοδα των αγώνων αυτών (διαιτησίας, ΦΠΑ, ποσοστά ΕΠΟ, ΕΠΑΕ, εκτύπωσης εισιτηρίων, φύλαξης θυρών, χαρτόσημα, κ.τ.λ.) έφτασαν το ποσό των 24.463 ευρώ! Δηλαδή ο σύλλογος έχει “μπει μέσα” ακόμα κι από τη διεξαγωγή των αγώνων του εντός έδρας!!! Δεν μπόρεσε δηλαδή καν να έχει μια οικονομική βοήθεια από τις εισπράξεις των αγώνων, όπως προβλεπόταν στον προϋπολογισμό!

Από την πλευρά μας, έχουμε ήδη κάνει, τόσο φέτος, όσο και τα προηγούμενα χρόνια, πραγματικά κάθε προσπάθεια για το καλό της ομάδας.

Όμως ο Πανηλειακός είναι υπόθεση που μας αφορά ΟΛΟΥΣ μας. Σε διαφορετική περίπτωση, θα έρθουν για την ομάδα πολύ δύσκολες μέρες και αυτό πρέπει όλοι να το καταλάβουν πολύ καλά.

Η διοίκηση του Πανηλειακού, απευθύνει και πάλι κάλεσμα προς όλους τους φορείς, τους επιχειρηματίες και τους φιλάθλους να συνδράμουν και αυτοί με τον δικό τους τρόπο στην υγιή πορεία του Πανηλειακού στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μιας ομάδας που είναι άλλωστε πολύ σημαντικός εκπρόσωπος της ίδιας της πόλης!

Ο Πανηλειακός μας, η πιο ιστορική ομάδα της Ηλείας, που έχει δώσει σε όλους τους φιλάθλους αμέτρητες συγκινήσεις, χαρές και λύπες, που μας αντιπροσωπεύει τόσα χρόνια επάξια σε όλη την Ελλάδα, δεν μπορεί να τα καταφέρει αν δεν έχει την βοήθεια όλων μας από οποιοδήποτε θέση είναι αυτή!

Η νεανική ομάδα μας, που μάλιστα στηρίζεται σε ντόπιους παίκτες, χρειάζεται όσο τίποτε άλλο τη βοήθεια από όλους τους φιλάθλους και όλη την πόλη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.