Επέστρεψε στον Πανσερραϊκό ο Καλί

Παίκτης των «λιονταριών» είναι και πάλι ύστερα από 11 χρόνια ο Γάλλος άσος.

Συμβόλαιο με τον Πανσερραϊκό υπέγραψε ο 35χρονος αμυντικός, Σίριλ Καλί, τον οποίο και θα προσπαθήσει να βοηθήσει, προκειμένου να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση:

«11 χρόνια μετά…Cyril Kali ‘’Welcome Back’’!

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Cyril Kali. 

11 χρόνια μετά ο έμπειρος αριστεροπόδαρος αμυντικός, επιστρέφει στην ομάδα μας, όπου είχε αγωνιστεί για 2 σεζόν στην Α’ και την Β΄ Εθνική, ενισχύοντας τις προσπάθειες των «Λιονταριών» για άμεση επάνοδο στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Μίνι Βιογραφικό:

# Ο Cyril Kali, είναι γεννημένος στις 21/1/1984, στην Μπεζανσόν της Γαλλίας και είναι ποδοσφαιρικό προϊόν της γνωστής Γαλλικής Ακαδημίας της Οσέρ. Αγωνίζεται κυρίως ως στόπερ αλλά και σε όλες τις θέσεις της άμυνας. 

Είναι άριστος γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας, αφού ήρθε στην Ελλάδα το μακρινό 2006 για λογαριασμό της Καλαμάτας και εν συνεχεία αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης, στην Βέροια, στην ΑΕΛ, στον Παναιτωλικό και στον Απόλλωνα Πόντου. 

Φυσικά έχει 32 συμμέτοχες και 2 γκολ, σε Superleague, Football League και Κύπελλο Ελλάδας στο πρώτο πέρασμα του από την ομάδα μας, την διετία 2008-2010. Πέρυσι αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του Ινδικού πρωταθλήματος και την Κεράλα Μπλάστερς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.