Νέα ήττα στο Άργος για την Αχαϊκή

Εν μέσω τρικυμιών και προβλημάτων που της άφησε ο απόηχος του αγώνα με τον Παναρκαδικό, η Αχαϊκή γνώρισε μια ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Πολύ δύσκολα πλέον θα σωθεί η ομάδα, αφού αναμένεται και η «καμπάνα» της ΕΠΟ.

Εν μέσω τρικυμιών και προβλημάτων που της άφησε ο απόηχος του αγώνα με τον Παναρκαδικό, η Αχαϊκή γνώρισε μια ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πολύ δύσκολα πλέον θα σωθεί η ομάδα, αφού αναμένεται και η «καμπάνα» της ΕΠΟ.


Στο 12′ κόρνερ ο Λιόσης, γυριστό σουτ του Κατσικοκέρη δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο Δρακόπουλος και ανοίγει το σκορ ο Παναργειακός (1-0)! Στο 20′ ο Μητρόπουλος το φάουλ για την Αχαϊκή, κεφαλιά ο Ντεντόπουλος δύσκολα σε κόρνερ ο Κατσιαούνης.


Στο 21′ διπλή χαμένη ευκαιρία για την Αχαϊκή με Φούφουλα και Κωστή , στο πρώτο απέκρουσε ενστικτωδώς ο Κατσιαούνης και στο δεύτερο η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.  Στο 41′ απίστευτο σουτ από τον Κοιλιάρα, τράνταξε τα δίχτυα του Δρακόπουλου στο 41′ και 2-0 για τον Παναργειακό.  Στο 53′ ο Φούφουλας έπιασε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Κατσιαούνης έδιωξε , νέο σουτ κόντραρε η μπάλα και βγήκε κόρνερ.


90′ Νέο δοκάρι για τον Παναργειακό με τον Λίτσο , προηγουμένως είχε δοκάρι ο Κοιλιάρας .


Συνθέσεις:


ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ : Κατσιαούνης, Λιόσης, Καλαγκάνης ( 69′ Μπεκατώρος), Μπριλάκης, Λίτσος, Αγγελόπουλος ( 60′ Μπελλόν), Κοιλιάρας, Κατσικοκέρης, Σίμωσης ( 31′ λ.τ. Πούτσι), Πότσι.


ΑΧΑΪΚΗ: Δρακόπουλος, Ντάζος, Πετρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γεωργίου, Αυγερινός ( 46′ Νιάρος), Κωστής, Κυριαζόπουλος ( 77′ Γιουβανέλλης), Ντεντόπουλος ( 59′ Δημητρακόπουλος), Φούφουλας, Μητρόπουλος.

Επιμέλεια: Αποστόλης Νικολόπουλος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.