Νικητής της ζωής ο Κολόμπο

Διαβάστε την ιστορία του 15χρονου μετανάστη από το Κονγκό, που έκανε το ντεμπούτο του, στο ματς της Γ' Εθνικής, ανάμεσα σε Θύελλα Καμαρίου και Αιολικό.

Διαβάστε την ιστορία του 15χρονου μετανάστη από το Κονγκό, που έκανε το ντεμπούτο του, στο ματς της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα σε Θύελλα Καμαρίου και Αιολικό.
Ιστορία… ζωής γράφτηκε την Κυριακή (3/3) στη Σαντορίνη, με τον Φράνσις Κολόμπο να πραγματοποιεί την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Αιολικού στο νικηφόρο 2-1 της ομάδας του.
Ο Κονγκολέζος πέρασε στο 78ο λεπτό, με το ντεμπούτο του να έχει ιδιαίτερη σημασία και να αναδεικνύει τη δύναμη της ψυχής του, καθώς πρόκειται για ένα παιδί, που βρέθηκε στην Ελλάδα ως πρόσφυγας, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο στην Ευρώπη.
Εκεί, ενώ ζούσε στο Hot Spot της Μόριας, ξεπερνώντας τις δυσκολίες της καθημερινότητας, έπαιζε ποδόσφαιρο στην ομάδα των μεταναστών του Κέντρου Υποδοχής, της Cosmos FC.
Ο Αιολίκός έψαξε και έμαθε για το ταλέντο του Κολόμπο και του έβγαλε δελτίο, κάνοντάς τον παίκτη της ομάδας του, με τον νεαρό να ζει πλέον ένα… όνειρο.
Μάλιστα, όπως σημείωσε στο «Sportlesvos», την ιστοσελίδα που έφερε και στη δημοσιότητα την ιστορία του, «ευχαριστώ τον Αιολικό για την ευκαιρία που έχω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου».
Αναλυτικά:
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ειλικρινά αισθάνομαι πολύ όμορφα. Σήμερα έκανα την πρώτη μου συμμετοχή με τη μεγάλη ομάδα του Αιολικού στο πρωτάθλημα και χαίρομαι που καταφέραμε να κερδίσουμε και συνδυάστηκε έτσι το ντεμπούτο μου με τη νίκη.
Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας, που μου δίνουν αυτήν την ευκαιρία να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα, να παίξω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.
Νιώθω πολύ ξεχωριστά που ο προπονητής μου με επέλεξε να αγωνιστώ σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού.
Τον ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές του, όπως και τους συμπαίκτες μου, που από την πρώτη στιγμή με βοήθησαν να ενσωματωθώ στην ομάδα και συνεχίζουν να το κάνουν για να γίνομαι καλύτερος.
Υπόσχομαι σε όλους στον Αιολικό να ανταποδώσω αυτήν την εμπιστοσύνη μέσα και έξω από το γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.