Δύο στα δύο με Κάμπος (video)

Με γκολ του Ατματσίδη στο 56' ο Αρης έκαμψε την αντίσταση της Αναγέννησης Γιαννιτσών και έφτασε τους 13 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι τελειώσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σιδηρόπουλου στο 52'.

Με γκολ του Ατματσίδη στο 56′ ο Αρης έκαμψε την αντίσταση της Αναγέννησης Γιαννιτσών και έφτασε τους 13 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι τελειώσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σιδηρόπουλου στο 52′. Οι “κίτρινοι” δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο του αγώνα, έχοντας και την συντριπτική κατοχή της μπάλας, ωστόσο επιθετικά είχαν πρόβλημα στην τελική πάσα.

Ο Αρης στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν δραστήριος επιθετικά και έφτασε δύο φορές κοντά στην επίτευξη του γκολ, όμως Καπνίδης και Σουνάς δεν κατάφεραν στο 5′ και στο 10′, αντίστοιχα, να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και να βάλουν την ομάδα τους σε θέση οδηγού στο σκορ. 

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, την οποία δεν μπορούσαν να τη μετουσιώσουν σε γκολ. Οι παίκτες της Αναγέννησης είχαν κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Κατρατσέα και τα γεμίσματα από τους “κίτρινους” αποτελούσαν εύκολη λεία για τους αντιπάλους τους. 

Με τον Πόι επηρεασμένο από τον πρόσφατο τραυματισμό του, ο Αρης στηριζόταν επιθετικά στον Καπνίδη. Οι πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις στη μεσαία γραμμή δεν επέτρεπε στο σύνολο του Κάμπος να φανεί ιδιαίτερα επικίνδυνο. Ετσι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα έχοντας κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, που σύμφωνα με τον αγωνιστικό τους προσανατολισμό ήταν και ο πρωταρχικός τους στόχος.  Επιθετικά εκτός από ένα πεντάλεπτο μετά το 20′ δεν μπόρεσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να ανησυχήσουν τον Καρατζιοβαλή. 

Οπως στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο, ο Αρης μπήκε δυνατά και απείλησε. Μάλιστα στο 52′ τα πράγματα για τους γηπεδούχους έγιναν πιο ευνοϊκά, καθώς ο Σιδηρόπουλος  κλώτσησε την μπάλα και αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα του ρέφερι. Οι “κίτρινοι” εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή και τέσσερα επτά αργότερα έφτασαν στο 1-0 με κοντινό πλασέ του Ατματσίδη. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του σκόρερ μετά το στοπάρισμα με το στήθος, αλλά το γκολ μέτρησε και έτσι ο Αρης κατέκτησε τους τρεις βαθμούς. 

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο υπόλοιπο του αγώνα. Η Αναγέννηση Γιαννιτσών δεν μπορούσε να κρατήσει την κατοχή και βρισκόταν συνεχώς σε θέση άμυνας, γεγονός που δεν της επέτρεπε να έχει ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Ο Αρης διατήρησε εύκολα μέχρι το τέλος το προβάδισμα και έφτασε στη νίκη για δεύτερο σερί παιχνίδι με τον Κάμπος στον πάγκο του. 


Live Blog Άρης – Αναγέννηση Γιαννιτσών

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.