Πανίδης: “Στόχος μας η τρίτη θέση”

Ο Γιώργος Πανίδης υπογράμμισε πως ο στόχος του Πανσερραϊκού μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης της βαθμολογίας.

Ο Γιώργος Πανίδης υπογράμμισε πως ο στόχος του Πανσερραϊκού μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης της βαθμολογίας. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του και στα προβλήματα που υπήρξαν κατά τη διάρκεια της εφετινής σεζόν.

Ο βοηθός προπονητή των “λιονταριών” δήλωσε χαρακτηριστικά: “Έχουμε φτάσει σε ένα καλό επίπεδο ποδοσφαίρου και όλα τα παιδιά στην ομάδα, γνωρίζουν τους ρόλους τους, είναι δεμένοι και αποδίδουν κάθε Κυριακή αυτό που δουλεύουμε μέσα στην εβδομάδα και τις καθημερινές προπονήσεις.  Περάσαμε 2-3 δύσκολα διαστήματα όλη την χρονιά, όπως το τελευταίο, με αρκετές απουσίες από τραυματισμούς και τιμωρίες. Στο ματς με τον Εθνικό, μετά από καιρό θα είμαστε σχεδόν, πλήρεις. Δεν έχουμε την πολυτέλεια, να χάνουμε ποδοσφαιριστές αλλά μαζί με τον Ηλία και τον Δημήτρη, προσπαθούμε να δώσουμε χώρο και σε παιδιά που έρχονται από πίσω και είναι ικανά να βοηθήσουν τον Πανσερραϊκό και τώρα και στο μέλλον. Υπήρχαν ματς τον περασμένο μήνα, που ο μέσος όρος ηλικίας μας, ήταν κάτω από 20 χρονών, με αθλητές που πρώτη φορά έπαιζαν βασικοί σε δυνατό πρωτάθλημα. Δεν λέμε ότι παίζουμε καταπληκτικά αλλά έγιναν βήματα, ώστε η ομάδα να αποκτήσει εμπειρίες και να πάρει αποτελέσματα. Είμαι χρόνια στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο και μπορώ να πω ανεξαρτήτως φανέλας, ότι τα τοπικά ντέρμπι είναι πάντα ιδιαίτερα. Μπορεί να μας χωρίζουν αρκετοί βαθμοί και ποιότητα από το Σιδηρόκαστρο, όμως ο Εθνικός έρχεται από το 3-0 με το Άβατο που έκανε αίσθηση και αν δεν είμαστε σοβαροί, τότε ο αντίπαλος μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Πιστεύω ότι η ομάδα θα κάνει 3Χ3 στους τελευταίους αγώνες και θα εκμεταλλευτεί πλήρως την δυνατότητα, να βρίσκεται στην 3η θέση. Μετά την τελευταία ήττα του Παραλίμνιου, από τα δικά μας πόδια, εξαρτάται που θα τερματίσουμε”.

Από εκεί και πέρα, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας των Σερρών, Άγγελο Κούτλα (UEFA B) και Κωνσταντίνο Μπάρδα (UEFA C) και στον γυμναστή Δημήτρη Μούρα (UEFA B), απονεμήθηκαν διπλώματα προπονητικής, σε ειδική εκδήλωση της ΕΠΟ, στην Θεσσαλονίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.