Μαγκαφίνης: «Στο σωστό δρόμο»

Μόνο ως θετικά μπορούν να εκληφθούν τα πρώτα συμπεράσματα για τη Ζάκυνθο, μετά από τρεις εβδομάδες προετοιμασίας και τα δύο πρώτα φιλικά.

Μόνο ως θετικά μπορούν να εκληφθούντα πρώτα συμπεράσματα για τη Ζάκυνθο, μετά από τρεις εβδομάδες προετοιμασίας και τα δύο πρώτα φιλικά.Ο τεχνικός Δημήτρης Μαγκαφίνης δηλώνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά και από τη μέχρι τώρα παρουσία τους αλλά διατηρεί χαμηλούς τόνους.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ioniansports.gr, ο Καβαλιώτης προπονητής είπε μεταξύ άλλων: «Τα φιλικά γίνονται για να δούμε τη συμπεριφορά των παικτών, την ατομική τακτική, το βαθμό ετοιμότητάς τους, το βαθμό συνοχής της ομάδας και άλλες τεχνικές λεπτομέρειες. Ο κόσμος δεν θα πρέπει να υπεραισιοδοξεί σε μια καλή εμφάνιση ούτε να. υπερ απογοητεύεται σε μια άσχημη. Η ομάδα μας έδειξε κάποια καλά στοιχεία, έδειξε ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο κι ότι η δουλειά που κάνουμε, αποτυπώνεται στο γήπεδο. Έδειξε όμως και αδυναμίες στις οποίες θα πρέπει να δουλέψουμε για να τις διορθώσουμε».

Και ο Μαγκαφίνης συμπλήρωσε: «Ο χρόνος προετοιμασίας μας είναι μικρός και γι’ αυτό επιτρέπονται πολλά λάθη. Σε περίπου ένα μήνα από τώρα θα μπορούμε να μιλήσουμε έχοντας πλέον ξεκαθαρίσει την εικόνα μας για κάθε παίκτη ξεχωριστά αλλά και τη συνολική λειτουργία του συστήματος που δουλεύουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.