Με νέα πρόσωπα η αποστολή της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δίνει την Τετάρτη (21/05) την τελευταία της αναμέτρηση στη Γ' Εθνική κόντρα στον Πανναξιακό και ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε στην αποστολή αρκετά νέα πρόσωπα.

Η ΑΕΚ δίνει την Τετάρτη (21/05) την τελευταία της αναμέτρηση στη Γ’ Εθνική κόντρα στον Πανναξιακό και ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε στην αποστολή αρκετά νέα πρόσωπα.

Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές απ’ τη στιγμή μάλιστα που έχει κριθεί η άνοδος εδώ και μερικές αγωνιστικές.

Έτσι, στην αποστολή της ομάδας θα βρίσκονται οι 17χρονοι Τσέλιος, Βλαχομήτρος και Βιδάλης. Οι δύο πρώτοι είναι επιθετικοί και ο τρίτος μέσος και απ’ όσα έδειξε ο Δέλλας στις προπονήσεις δεν είναι απίθανο, ειδικά για τον πρώτο, να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Απ’ την άλλη, απόντες από την τελευταία αναμέτρηση της σεζόν θα είναι οι ανέτοιμοι Καραγκιολίδης, Τσεβάς και Θαναηλάκης με τον πρώτο να ακολουθεί μέρος της προπόνησης ενώ οι άλλοι γυμνάστηκαν ατομικά.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βούρας, Ντούνης, Τσιρίλο, Κορδέρο, Πόποβιτς, Ράμα, Ανάκογλου, Γεωργέας, Γροντής, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σταθάκης, Τζανετόπουλος, Τσουμάγκας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.