Προχωράει ο προγραμματισμός της ΑΕΚ

Χωρίς καθυστερήσεις θα προχωρήσει ο μετεγγραφικός προγραμματισμός της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, κατόπιν απόφασης των ιθυνόντων της ομάδας.

Χωρίς καθυστερήσεις θα προχωρήσει ο μετεγγραφικός προγραμματισμός της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, κατόπιν απόφασης των ιθυνόντων της ομάδας. Η Ένωση θέλει να ολοκληρώσει τις περισσότερες μετεγγραφικές της κινήσεις, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, πριν την έναρξη της προετοιμασία, ώστε να απομείνουν μόνο ορισμένες διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ της, μέσα στο καλοκαίρι.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να προχωρήσουν σε άλλες τέσσερις-πέντε κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ τους, με την προσοχή να έχει στραφεί πλέον και εκτός των συνόρων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα βρεθεί στο Βελιγράδι, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι του σερβικού πρωταθλήματος, μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν. Η προσοχή του θα είναι στραμμένη στον 31χρονο επιθετικό της Παρτιζάν, Ντάνκο Λάζοβιτς, στον 24χρονο μεσοεπιθετικό του Ερυθρού Αστέρα, Ντάρκο Λάζοβιτς και στον Ντράγκαν Μρτζα.

Από εκεί και πέρα, στις τάξεις της ΑΕΚ επικρατεί αισιοδοξία πως σύντομα θα ψηφιστεί η νομοθετική ρύθμιση για την έναρξη των έργων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα και τον Μάιο, αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς». Τέλος, εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να τελειώσει και το θέμα της εκκαθάρισης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.