X-ορταστική ισοπαλία στο «Αλκαζάρ» (video)

Λάρισα και Οικονόμος Τσαριτσάνης κατέκτησαν από έναν βαθμό καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 σε ένα παιχνίδι που είχε τα πάντα.

Λάρισα και Οικονόμος Τσαριτσάνης κατέκτησαν από έναν βαθμό καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 σε ένα παιχνίδι που είχε τα πάντα.

Έξι γκολ και πολλή ένταση ήταν τα κύρια στοιχεία στο ντέρμπι κορυφής του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής.  Το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό με τον Κωστούλα να κερδίζει τον Σικαλιά με δυνατό σουτ ενώ στην εκπνοή του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα και πάλι με τον Κωστούλα.

Στο δεύτερο μέρος, οι «βυσσινί» ανέβασαν στροφές και στο 56ο λεπτό ο Νεμπεγλέρας μείωσε με σουτ ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Καρακατσάνη να σκοράρει και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Η ολική ανατροπή ήρθε στο 74ο λεπτό με τον Γκούρτσα να σκοράρει αλλά οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Κουλτσιάκης σκόραρε με κεφαλιά διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Έτσι, η Λάρισα διατήρησε τη διαφορά των έξι πόντων από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την άνοδό της στη Football League.

Οι συνθέσεις:

Λάρισα (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης, Σαββίδης, Κωτσιόπουλος (35′ Σιάκκας), Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (35′ Καρακατσάνης), Τσεμπερίδης, Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπλέντι (75′ Ρούσσης).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Παπαγεωργίου, Καρακώστας, Κολιός, Κουμπούρας, Κουρδής, Καραγκούνης (82′ Ματούλας), Πρικάκης, Κωστούλας (75′ Κωστούλας), Χάμος, Γκουντρουμπής (60′ Κουλτσιάκης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.