Μετά την ΑΕΚ ποιος;

Η μάχη γοήτρου για τη δεύτερη θέση στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής καλά κρατεί, με τη θέση να ανήκει από το απόγευμα του Σαββάτου στον Ηρόδοτο.

Η μάχη γοήτρου για τη δεύτερη θέση στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής καλά κρατεί, με τη θέση να ανήκει από το απόγευμα του Σαββάτου στον Ηρόδοτο.

Οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 του Πανναξιακού για την 21η αγωνιστική και πέρασαν δεύτεροι με 36 βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ και μπροστά από την Κηφισιά.

Η ομάδα του Κολιτσιδάκη, σκόραρε με τον Κούρτι στο 48′ μετά από μπαλιά του Ζαφείρη, με το 1-0 να είναι και το τελικό σκορ. Προτελευταίος με 15 πόντους έμεινε ο Πανναξιακός, που πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ηρόδοτος (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Ζαφείρης, Μπινιχάκης, Γεωργόπουλος, Αχιλλέως (63′ Χαρίτος), Χατζηανδρέου (46′ Σκουλάς), Βελέτης, Κούρτι, Πήλιος, Χατζηβασίλης (40′ Ζαφείρης Α.), Κοζιράκης, Κλίνης

Πανναξιακός (Γιόβαν Μιχαήλοβιτς): Γιουργούσης, Χαμηλοθώρης, Μποδώνιας, Παναγιωτίδης, Ρόβας, Μποσνιάκου, Καλογέρης, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης (75′ Ντένις), Λίμα, Ευρυπιώτης (75′ Μεσημέρης).

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.