«Μην ξεγελιέστε, δεν σωθήκαμε ακόμη»

Τέλος στους πανηγυρισμούς παικτών, διοίκησης και κόσμου για τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη σε βάρος των Πόντιων Κατερίνης έβαλε ο προπονητής της Ζακύνθου, Δημήτρης Μαγκαφίνης
Δημοσίευση: 09/05/2011 - 19:26
Τέλος στους πανηγυρισμούς παικτών, διοίκησης και κόσμου για τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη σε βάρος των Πόντιων Κατερίνης έβαλε ο προπονητής της Ζακύνθου, Δημήτρης Μαγκαφίνης. Ο Καβαλιώτης τεχνικός κατέστησε σαφές πως η νησιώτικη ομάδα ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία αφού χρειάζεται τη νίκη και στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Αετό Σκύδρας.

«Κατ' αρχήν αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Έκαναν και με το παραπάνω αυτό που έπρεπε. Όμως, τίποτα δεν τελείωσε. Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε. Μην πέσουμε στην παγίδα των πανηγυρισμών», ανέφερε ο Μαγκαφίνης στην ιστοσελίδα «ioniansports».

Και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε σωθεί ακόμη. Θέλω ο κόσμος να το ξέρει αυτό και να μας βοηθήσει την Κυριακή. Η χαρά για τη νίκη στην Κατερίνη θα κρατήσει λίγη ώρα. Μας περιμένει σκληρή δουλειά και αυτοσυγκέντρωση για το ερχόμενο ματς. Μην ξεγελαστεί κανείς, τίποτα δεν τελείωσε».