Ελευσίνα για τελικό

Ο Πανελευσινιακός επικράτησε, με 3-0, του Ατρόμητου Αχαΐας στο «Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας» με τους γηπεδούχους να έχουν αποκτήσει μεγάλο αβαντάζ για την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής.

Ο Πανελευσινιακός επικράτησε, με 3-0, του Ατρόμητου Αχαΐας στο «Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας» με τους γηπεδούχους να έχουν αποκτήσει μεγάλο αβαντάζ για την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής.

Στον πρώτο ημιτελικό η Ελευσίνα δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Πατρινούς, επικρατώντας με άνετο σκορ με συνέπεια να είναι το φαβορί για τον τελικό της διοργάνωσης μετά και τη ρεβάνς στις 23 Φλεβάρη.

Η καλή ημέρα φάνηκε από νωρίς για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού, που προηγήθηκε στο 2΄ με τον Κωνσταντινίδη. Στο 25΄ ο Σουλελές, μετά από συνεργασία με τον σκόρερ του πρώτου γκολ, έδωσε αβαντάζ δύο τερμάτων στους γηπεδούχους που δεν απειλήθηκε καθόλου στο 45λεπτο.

Στο 63΄ ο Κουσκουνάς διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τον Πανελευσινιακό, ο οποίος ήταν συνολικά καλύτερος στο ματς και είχε χαμένες ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ. Ο επαναληπτικός ημιτελικός θα διεξαχθεί στις 23/2 στην Πάτρα, με τον Ατρόμητο να έχει δύσκολο έργο για την ανατροπή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανελευσινιακός: Παλλιγγιίνης, Κοκκίνης, Κολοβός, Κουμπαρούλης, Ριζογιάννης, Μαρής, Μακρίδης (65΄Ρούσεφ), Μιχελής, Σουλελές (59΄Γιαννούλης), Κωνσταντινίδης, Κουσκουνάς (90΄ Τοπτίδης)
Ατρόμητος Αχαΐας: Τζουραμάνης, Μαντάς (46΄ Λιβάνης), Τρίγκας Α., Ζέλιος, Νικολόπουλος, Βαβάτσικος, Θωνιάτης, Γκάτσης , Τρίγκας Ν. (46΄ Ντεμάι), Γραμματικόπουλος Ν. (69΄ Σαμπαρνέι), Γραμματικόπουλος Γ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.