Αποσύρθηκε ο Φωκικός

Η οικονομική δυσπραγία, η έλλειψη πόρων και η απογοητευτική πορεία της ομάδας στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας οδήγησαν τους διοικούντες τον Φωκικό στην δύσκολη απόφαση να αποσύρουν την ομάδα απ' το πρωτάθλημα.

Η οικονομική δυσπραγία, η έλλειψη πόρων και η απογοητευτική πορεία της ομάδας στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας οδήγησαν τους διοικούντες τον Φωκικό στην δύσκολη απόφαση να αποσύρουν την ομάδα απ’ το πρωτάθλημα.

Στους 12 αγώνες που έδωσε μέχρι σήμερα ο ουραγός του ομίλου, απέσπασε τέσσερις ισοπαλίες και ηττήθηκε οκτώ φορές.

Η διοίκηση του Φωκικού έκανε αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή, Σπύρου Κουκκούλη, ενώ ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για την δυσάρεστη εξέλιξη, προκειμένου να φροντίσουν για το ποδοσφαιρικό μέλλον τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας