Πρωτομαγιά, Ηρακλής και “Ομιλος 1899”

Με εκδηλώσεις για τα παιδιά και τις οικογένειες υποδέχεται τον Μάιο ο "Ομιλος 1899".

Ο “Ομιλος 1899” που υπηρετεί την ιστορική συνέχεια του Ηρακλή, ετοιμάζει μια ακόμη εκδήλωση (σχετική η φωτογραφία), αυτή τη φορά για την Πρωτομαγιά. Το ραντεβού είναι στις 11:00, την Πρωτομαγιά, στο “Χωριό της Ειρήνης” στη Θεσσαλονίκη.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: “Η φετινή Πρωτομαγιά θα είναι μια ημέρα αφιερωμένη στον Ηρακλή. Ο ‘’Όμιλος 1899’’ συνεχίζοντας την παράδοση του Ομίλου Φιλoμουσων οργανώνει μια μέρα με οικογενειακό χαρακτήρα. Η εκδήλωση θα έχει διπλό χαρακτήρα καθώς θα υπάρχει αναψυχή για τα παιδιά από έμπειρους γυμναστές οι οποίοι θα τους μυήσουν στα μυστικά πολλών αθλημάτων, ενώ για τους ενήλικες θα είναι μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για τα θέματα του Ηρακλή!
Οι γυμναστές, τα survivor games, το τένις, το beach soccer και beach volley είναι μια ευγενική χορηγία του ‘’Ομίλου 1899’’ και θα είναι δωρεάν παροχή για τους μικρούς μας φίλους. Στις εγκαταστάσεις θα υπάρχει η δυνατότητα για φαγητό και καφέ σε πολύ φιλικές τιμές ειδικά για την εκδήλωση.  Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους τους φίλους του Ηρακλή με ή χωρίς οικογένεια. Άλλωστε ο Ηρακλής είναι η οικογένεια μας!”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.