Σε τροχιά πλέι οφ ο Αιγινιακός

Ο Αιγινιακός επικράτησε 3-0 της Δόξας Δράμας για την 19η αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Football League και παρέμεινε σε τροχιά πλέι οφ.

Ο Αιγινιακός επικράτησε 3-0  της Δόξας Δράμας για την 19η αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Football League και παρέμεινε σε τροχιά πλέι οφ.

Η ομάδα της Πιερίας με αυτή τη νίκη παρέμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς, σε αντίθεση με τους Δραμινούς οι οποίοι βρίσκονται στη 10η θέση με μόλις 18 βαθμούς μετά από 19 αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι παρότι στο 50′ έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Κωνσταντινίδη, δεν πτοήθηκαν και έξι λεπτά αργότερα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Χατζή. Στο 65′ ο Μπελόν έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, για να έρθει ο Αχαλινόπουλος ένα λεπτό πριν το φινάλε να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Την ίδια ώρα, σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη Football Leagueπέτυχε η Αναγέννηση Γιαννιτσών, η οποία επικράτησε 1-0 της Καβάλας. Οι «κυανόλευκοι» ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 6′ με τον Χατζηστεφάνου, σκορ που διατήρησαν μέχρι το φινάλε και πανηγύρισαν σπουδαία νίκη.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας για τον Βόρειο όμιλο, Απόλλων και Τύρναβος έμειναν στο ισόπαλο 1-1 για τη 19η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι αν και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, δεν κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο», καθώς στο 67′ ο Γεωργίου διαμόρφωσε το τελικό 1-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.