Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε...

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ματς στα Ψαχνά ο τοπικός Ηρακλής , ο οποίος επικράτησε 4-0 του Βύζαντα Μεγάρων για τη 19η αγωνιστική της Football League και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Δημοσίευση: 07/02/2014 - 20:12
Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ματς στα Ψαχνά ο τοπικός Ηρακλής , ο οποίος επικράτησε 4-0 του Βύζαντα Μεγάρων για τη 19η αγωνιστική της Football League και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι «βυθίστηκαν» στην 13η θέση με 8 βαθμούς.

Η ομάδα του Θωμά Γράφα μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει από νωρίς το παιχνίδι και χάρη στα δύο γκολ του Μπουμάλ σε διάστημα έξι λεπτών (34', 40') πήγε στα αποδυτήρια, έχοντας βάλει τις βάσεις για μία εύκολη νίκη. Στο 63' ο Τσιμόντζι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, για να έρθει ο Τσούτσης οκτώ λεπτά αργότερα να διαμορφώσει το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ηρακλής Ψαχνών (Θ. Γράφας): Αθανασόπουλος, Τζανής, Παλαιολόγος, Μπουμάλ, Πατσατζόγλου Χ., Παληγεώργος, Καλαϊτζίδης, Τσιμόντζι, Τσούτσης, Στάγιτς, Σταματής

Βύζας (Β. Γούτης): Μούζος, Δελάρδας, Παπαδημητρίου, Τσακιράκης, Μιχαλόπουλος, Μεντί, Κοντούλης, Μπελέρης, Ζάρκος, Νικολέτος, Λέκκας

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας)
Βοηθοί: Νατσιούλας, Καραμπούλας (Λάρισας)