Παρελθόν από τη Δόξα Δράμας ο Βασιλακάκης

Η δραμινή ΠΑΕ ανακοίνωσε, την Τρίτη (4/2), τη λύση της συνεργασίας της με τον τεχνικό Κώστα Βασιλακάκη, με αιτία της εξέλιξης αυτής να είναι τα άσχημα αποτελέσματα του συλλόγου της Φούτμπολ Λιγκ.

Η δραμινή ΠΑΕ ανακοίνωσε, την Τρίτη (4/2), τη λύση της συνεργασίας της με τον τεχνικό Κώστα Βασιλακάκη, με αιτία της εξέλιξης αυτής να είναι τα άσχημα αποτελέσματα του συλλόγου της Φούτμπολ Λιγκ.

Η Δόξα είναι δέκατη στη βαθμολογία του Βόρειου Ομίλου, μετά από δεκαοκτώ αγώνες, με 18 βαθμούς αλλά στα πρόσφατα παιχνίδια της πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Δεν είχε νίκησε σε πέντε ματς μέσα στο 2014, μετρώντας τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες 0-0 με το φοβερό να είναι πώς σε κανένα από τα ματς αυτά δεν βρήκε δίχτυα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ της Δράμας:

«Η ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη λήξη, κοινή συναινέσει, της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Βασιλακάκη. Ο πρώην -πλέον- τεχνικός της ομάδας συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Σταύρο Δαϊλάκη και συνεκτιμώντας τα δεδομένα, μετά από 18 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών για το καλό της ομάδας.

Η ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ευχαριστεί τον Κώστα Βασιλακάκη για την προσφορά του και την εξαιρετική επαγγελματική συμπεριφορά που επέδειξε, και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Για τη διάδοχη κατάσταση δεν υπάρχει ακόμη κάποια πληροφόρηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.