Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Τύρναβος και Κέρκυρα

Κέρκυρα και Τύρναβος αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα με τους «Φαίακες» να παραμένουν αήττητοι για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι.

Κέρκυρα και Τύρναβος αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα με τους «Φαίακες» να παραμένουν αήττητοι για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι.

Μετά την αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου (1-1) οι παίκτες της Κέρκυρας έφυγαν με άλλον ένα πόντο από την έδρα του Τυρνάβου και παραμένουν οδηγοί της βαθμολογίας ενώ ο Τύρναβος αναδείχθηκε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι ισόπαλος χωρίς τέρματα.

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας μιας και οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές. Η πρώτη ανήκε στους Θεσσαλούς στο όγδοο λεπτό με τον Κανούλα αλλά το σουτ του πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο μέρος ο Μπέριαν σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε και πάλι άουτ.

Η τελευταία αξιόλογη φάση σημειώθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Σαχινίδη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Οι συνθέσεις:

Τύρναβος (Αγγ. Διγκόζης): Πρίφτι, Κουρτεσιώτης, Τέλλος (13′ λ.τρ. Σιάτρας), Γεωργίου, Κανούλας (82′ Σαχινίδης), Σκούπρας, Τσούκαλος (67′ Ντος Σάντος), Αντρέ, Ιβανίδης, Καραμανλής, Ντατίδης

Κέρκυρα (Μ. Γρηγορίου): Βρονταράς, Ραπτάκης, Κουσόπουλος, Βενέτης, Καραδέμητρος, Ζορμπάς (66′ Σίκιμιτς), Σουάνης, Γκόμες, Μπέριαν (75′ Γυφτοκώστας), Μπαλντοβαλίεφ, Ανδρεόπουλος (83′ Καραγιαννίδης).
 

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.