Γκέλα για τα Χανιά, επιστροφή για τη Ζάκυνθο

Χανιά και Πανηλειακός έμειναν σε ισοπαλία 1-1, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε τη 18η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ και διεξήχθη σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω βροχόπτωσης στην πόλη της Κρήτης.

Χανιά και Πανηλειακός έμειναν σε ισοπαλία 1-1, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε τη 18η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ και διεξήχθη σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω βροχόπτωσης στην πόλη της Κρήτης.

Το σκορ διαμορφώθηκε μέσα σε τέσσερα λεπτά στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Κυριακός, με εκτέλεση φάουλ, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους από τον Πύργο απειλώντας το εντός έδρας αήττητο των Κρητικών.

Στο 73΄ ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ ο Πάγκαλος για τους Χανιώτες, που με το αποτέλεσμα αυτό έμειναν αήττητοι εντός, με πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, φτάνοντας τους 31 βαθμούς. Είναι δεύτεροι στον Νότιο Όμιλο μαζί με τον Ηρακλή Ψαχνών και πίσω από τον Ολυμπιακό Βόλου που έχει 45.

Ο σκόρερ των Χανίων, σ΄ ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις λόγω και της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου που είχε επιβαρυνθεί από τη βροχή, είχε και δοκάρι για το 1-0 στο 60ό λεπτό. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Πανηλειακός βρίσκεται στη δέκατη θέση με 23 πόντους.

Στη Ζάκυνθο, για τη 18η αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου, η τοπική ομάδα επικράτησε της Αναγέννησης Γιαννιτσών με 2-0, σημειώνοντας κι αυτή τα δύο τέρματά της σε μικρό χρονικό διάστημα. Στο 55΄ ο Σολφερίνο άνοιξε το σκορ με προβολή, μετά από ασίστ του Οικονόμου, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Σκαθαρούδης με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Στο 67΄ αποβλήθηκε ο Λυσίτσας για την Αναγέννηση, ενώ η Ζάκυνθος θα μπορούσε να έχει σημειώσει και τρίτο γκολ με τον Σολφερίνο στο 83΄ το οποίο δεν μέτρησε. Με το αποτέλεσμα αυτό η Ζάκυνθος επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα, με 2-0, από τον Πιερικό κι έφτασε τους 25 βαθμούς. Η Αναγέννηση έμεινε ουραγός στο γκρουπ με εννέα, μόλις, πόντους συγκομιδή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.