Διπλό «χτύπημα» απ’ την ομάδα των Χανίων

Το μεσημέρι της Τετάρτης (29/01) η ομάδα του ΑΟ Χανίων ανακοίνωσε την απόκτηση των Μάρκου Μαραγκουδάκη και Δημήτρη Ρίζου.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (29/01) η ομάδα του ΑΟ Χανίων ανακοίνωσε την απόκτηση των Μάρκου Μαραγκουδάκη και Δημήτρη Ρίζου.

Παίκτες της ομάδας των Χανίων είναι και επίσημα οι δύο έμπειροι παίκτες, οι οποίοι παρουσιάστηκαν από το σύλλογο και είναι έτοιμοι να προσφέρουν τη βοήθειά τους. Μάλιστα, ο Μάρκος Μαραγκουδάκης επιστρέφει στην Κρήτη, όπου μεγαλούργησε με την ομάδα του Πλατανιά για να μπορέσει να συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια ανόδου της ομάδας.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα πάλι στα Χανιά, έχω περάσει όμορφες στιγμές εδώ πέρα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, τον κ. Κατσιγιάννη τον πρόεδρο και τον κ. Σεροπιάν που δίνεται αυτή η ευκαιρία. Θέλω να αποδείξω πολλά, δεν χρειάζονται πολλά λόγια, πολύ δουλειά και πολλές επιτυχίες. Θα χρειαστώ λίγες μέρες καθώς είχα ένα μικρό διάστημα αποχής αλλά πολύ σύντομα θα είμαι έτοιμος για την ομάδα. Όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά και ελπίζω και εύχομαι αν τα καταφέρω στο τέλος να πανηγυρίσω μια δεύτερη άνοδο στην πόλη των Χανίων».

Με τη σειρά του ο Δημήτρης Ρίζος τόνισε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα για να κάνω προπόνηση αρχικά. Είδα ότι υπάρχει ένα άψογο κλίμα στην ομάδα και ότι θα έχουμε καλή συνεργασία. Ήρθα να βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ την ομάδα, σίγουρα έχω μια εμπειρία και κάποιες ανόδους και σε πρώτη εθνική και θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και με όποιο τρόπο μπορώ να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει η ομάδα. Να τερματίσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και εύχομαι να γιορτάσω 4η φορά άνοδο από την Β΄ στην Α΄ εθνική. Παρακολουθούσα και συναντιόμουν καμιά φορά με την ομάδα στα ταξίδια, είναι μεγάλο επίτευγμα αυτό που κάνει. Είναι σίγουρα μεγάλο έργου του προπονητικού τιμ και των παιδιών. Υπάρχουν φιλόδοξα παιδιά με ταλέντο και αυτό βγαίνει και σίγουρα μεγάλο ρόλο παίζει το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.