Προκρίθηκε και περιμένει τον Παναθηναϊκό

Την πρόκριση του στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας σφράγισε ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος επικράτησε και στο δεύτερο παιχνίδι Αστέρα Μαγούλας με 2-1.

Την πρόκριση του στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας σφράγισε ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος επικράτησε και στο δεύτερο παιχνίδι Αστέρα Μαγούλας με 2-1.

 
Οι ερυθρόλευκοι με παρακαταθήκη το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού στο Βόλο μπήκαν στο γήπεδο της Ελευσίνας με πρωταρχικό στόχο να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους και μπορεί να μην το κατάφεραν όμως σκοράροντας σε μια από τις αντεπιθέσεις τους στο 20ο λεπτό έκοψαν την όρεξη των παικτών του Αστέρα και κλείδωσαν την πρόκριση τους.

Ο Νικολιάς ήταν ο σκόρερ του Ολυμπιακού στο 20 λεπτό υστέρα από την πάσα του Μπρέσκα, ο Δημητριάδης στο 73ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1 για τον Αστέρα Μαγούλας και στο 83′ ο Καπετάνος έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Βόλου.
Οι «ερυθρόλευκοι» τώρα στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό σε διπλά παιχνίδια τα οποία αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Αστέρας ξεκίνησε πιο επιθετικά αλλά το γκολ του Νικολιά στο 21΄, σε αντεπίθεση των Θεσσαλών άλλαξε τα δεδομένα του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι έχασαν το ενδιαφέρον τους και απειλήθηκαν επίσης στο 36ο, όταν ο Δεινόπαπας πέρασε και τον Κασμερίδη αλλά τον πρόλαβε ο Νόνης.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Μαγούλας πίεσε, με το μακρινό σουτ του Κανελόπουλου στο 49′ να φεύγει άουτ. Στο 58΄ ο Δημητριάδης σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά επειδή ο βοηθός υπέδειξε άουτ στο γύρισμα του Κοτίτσα και στο 59΄ νέα κεφαλιά του Δημητριάδη έφυγε λίγο άουτ.
 
Ο Αστέρας ισοφάρισε στο 73ο λεπτό με τον Δημητριάδη, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 83΄, με τον Κόμνο να βρίσκει τον Καπετάνο κι εκείνος να πλασάρει εύστοχα για το 1-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νικολιάς, Πινδώνης, Αρβανίτης
 
Οι συνθέσεις:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Δ. Μαγκαφίνης): Κασμερίδης, Κοτίτσας, Τριάντος, Νόνης, Σαμαρόπουλος, Στρατομήτρος, Αντωνόπουλος (57΄ Δημητριάδης), Ρήγας (70΄ Μαρίνου), Κανελλόπουλος, Μαρτίνεθ (64΄ Μήτκας), Κορνελάτος
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μ. Ρόκας): Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς (46΄ Κόμνος), Αρβανίτης, Κωστούλας, Ολίσε, Πινδώνης (84΄ Ντινόπουλος), Καπετάνος, Νικολιάς, Δεινόπαπας (64΄ Ζέρης), Μπρέσκα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.