“Με αξιοπρέπεια ανάλογη της ιστορίας του ονόματος της ομάδας”

Οι βετεράνοι του Απόλλωνα Πόντου έβγαλαν ανακοίνωση και δίνουν συγχαρητήρια στην ομάδα για την πορεία της στο Πρωτάθλημα της Football League.

Στην 7η θέση με 46 βαθμούς τερμάτισε ο Απόλλων Πόντου την πορεία του στο Πρωτάθλημα της Football League κι ενώ κάποια στιγμή βρέθηκε να κυνηγάει και τη 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Για τον Απόλλωνα η αρχή της σεζόν ήταν μέσα στην αβεβαιότητα υπό την έννοια ότι ακόμη-ακόμη δεν υπήρχε και πληθώρα παικτών στο ρόστερ. Υπό αυτή την έννοια, οι βετεράνοι του Απόλλωνα Πόντου, έβγαλαν ανακοίνωση -την υπογράφει ο πρόεδρος, Κωνσταντίνος Βιόπουλος- με την οποία συγχαίρουν την ομάδα για την πορεία της. 
Στην ανακοίνωση αναφέρουν τα εξής: «Με τη λήξη του πρωταθλήματος και παρακολουθώντας από κοντά την πορεία της ομάδας μας καθ’ όλη τη διάρκειά του, έχουμε την ηθική υποχρέωση να εκφράσουμε την πλήρη ικανοποίησή μας για ότι αυτή η ομάδα πέτυχε στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος αυτού, καθ΄ότι είναι γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αποφασίσθηκε η συμμετοχή σ’ αυτό. Ενας κορμός 6-7 ποδοσφαιριστών τον Ιούνιο του ΄18 που με τις προσθήκες άλλων τόσων μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ανέλαβε το βαρύ φορτίο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Με πρώτιστο στόχο το πλασάρισμα στην πρώτη δεκάδα, ώστε να μπορέσει να απολαύσει αυτά που η πολυδιαφημισθείσα αναδιάρθρωση υπέσχετο, κατόρθωσε να τον επιτύχει, με αξιοπρέπεια ανάλογη της ιστορίας του ονόματος της ομάδας που εκπροσωπούσαν. Η αντικειμενική οικονομική στενότητα και η πενιχρή οικονομική στήριξη από τον κόσμο της ομάδας, σε συνδυασμό με την έντονη αμφισβήτηση με την οποία αντιμετωπίσθηκε η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ από μερίδα Καλαμαριωτών απ’ αρχής και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, μόνο αισιοδοξία για την πορεία της δεν μπορούσε να επιφέρει.
 Εντούτοις και παρ’ όλες τις αντιξοότητες, η ομάδα ανταποκρίθηκε κατά τον καλύτερο τρόπο στους στόχους που είχαν εξαρχής τεθεί με καθαρά αγωνιστικό τρόπο.
Για όλους αυτούς τους λόγους, η Διοίκηση του Συλλόγου των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Απόλλωνος Καλαμαριάς οφείλει να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, στον προπονητή κ. Καλαϊτζίδη και τη Διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλωνος Πόντου με την ελπίδα ότι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη και με αυτούς συντελεστές θα πετύχει νέους στόχους που θα τεθούν έχοντας πάντα στο μυαλό μας την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.
Ο πρόεδρος, Κων/νος Βιόπουλος». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.