Παίζει την παραμονή κόντρα στη Νίκη Βόλου

Ο Θρασύβουλος αντιμετωπίζει την Τετάρτη (15/05) τη Νίκη Βόλου και ουσιαστικά η ομάδα της Φυλής σε αυτό το παιχνίδι παίζει την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο Θρασύβουλος αντιμετωπίζει την Τετάρτη (15/05) τη Νίκη Βόλου και ουσιαστικά η ομάδα της Φυλής σε αυτό το παιχνίδι παίζει την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι παίκτες του Θρασύβουλου γνωρίζουν ότι δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών και εάν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία θα πρέπει να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη θεσσαλική ομάδα. Βέβαια, γνωρίζουν ότι έχουν ένα πολύ δύσκολο έργο κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία διαθέτει και μία ιδιαίτερη δύσκολη έδρα.

Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι ολοκληρώθηκε την Τρίτη (14/05) και ο τεχνικός της ομάδας, Βασίλης  Βούζας αντιμετωπίζει για ένα ακόμα παιχνίδι αρκετά προβλήματα. Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού δεν θα είναι οι τιμωρημένοι Βλασόπουλος, Πλαβούκος, Τζιωρτζιόπουλος, Προβατίδης, ο τραυματίας Μαρούλης αλλά και οι Σούφλας και Κακλαμάνος.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας:

Σταυριανός, Χάζλαρης, Σύρος, Βασιλείου, Καλαμιώτης, Πάνος, Μπακάλης, Σκόνδρας, Σερέπας, Σταυροθανασόπουλος, Γεωργιάδης, Σκαμαντζούρας, Αγκόλι, Κειτά, Σιακαβάρας, Αρκουμάνης, Παπανίκου, Καλογιάννης Κοντούλης, Μπάτσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.