Πάει… τρένο προς τη Super League!

Την 5η συνεχόμενη νίκη του πέτυχε στην Κομοτηνή ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς επιβλήθηκε δίκαια 2-0 του Πανθρακικού.

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε στην Κομοτηνή ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς επιβλήθηκε δίκαια 2-0 του Πανθρακικού στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Football League. Η ομάδα των Ιωαννίνων πραγματοποίησε αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στη Super League καθώς αποσπάστηκε επτά βαθμούς από τον δεύτερο Παναιτωλικό και δέκα από τον Διαγόρα, που είναι τρίτος.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 7′ όταν ο Κυριάκος εκτέλεσε κόρνερ και ο Κώτσιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Ανδριόλα. Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες αλλά χωρίς να τις αξιοποιούν.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΣ σκόραρε και πάλι νωρίς και έθεσε στέρεες βάσεις για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Στο 56′ ο Ντε Βινσέντι βρήκε τον Μπακαγιόκο και εκείνος από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ πλάσαρε σωστά διαμορφώνοντας το 0-2. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα -και μάλλον με το δίκιο τους- όμως το γκολ μέτρησε και με αυτό οι Γιαννιώτες «κλείδωσαν» τη νίκη. Ο Πανθρακικός δεν έδειχνε ικανός να απειλήσει τον αντίπαλό του, που κράτησε εύκολα τη νίκη.

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Ανδριόλας, Περπερίδης, Μπουτζίκος, Νατσούρας, Ζησόπουλος, Λόπεζ, Σταματόπουλος (65′ Μαρσέλο), Ρομπέρ, Κριστ (69′ Σουλτανίδης), Παπουλής, Ορλάντο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Σικαλιάς, Ντάσιος (87′ Μιχαήλ), Πάντος, Κώτσιος, Βάντερσον, Ανδράλας, Τζημόπουλος, Κυριάκος (63′ Πατσατζόγλου), Ντε Βινσέντι (72′ Σκούφαλης), Τζάνης, Μπακαγιόκο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.