Γεωργίου:«Η χρονιά είναι επιτυχημένη»

Ο τερματοφύλακας του Φωκικού, Θανάσης Γεωργίου μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα και σχολίασε τη χρονιά που πέρασε αλλά εμφανίστηκε και ικανοποιημένος μιας και η ομάδα του κατάφερε να μείνει στην κατηγορία πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Ο τερματοφύλακας του Φωκικού, Θανάσης Γεωργίου μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα και σχολίασε τη χρονιά που πέρασε αλλά εμφανίστηκε και ικανοποιημένος μιας και η ομάδα του κατάφερε να μείνει στην κατηγορία πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Ήταν σαφώς μια δύσκολη χρονιά. Το είδαν όλοι αυτό. Με πολλές αξιόλογες ομάδες, ένα απαιτητικό πρωτάθλημα με αρκετές αγωνιστικές. Είναι πολύ σημαντικό που ο Φωκικός κατάφερε να μείνει στην κατηγορία πέντε αγώνες πριν από το τέλος» είπε αρχικά ο υψηλόσωμος γκολκίπερ και εξήγησε: «Με την έλευση του κ. Δημητρίου βρήκαμε αγωνιστική ταυτότητα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει ακόμα καλύτερα αν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι πέρσι η ομάδα έμεινε στη Football League στο φινάλε, τότε η σεζόν κρίνεται επιτυχημένη».

Τι ήταν αυτό που κράτησε στην κατηγορία τον Φωκικό;

«Το άριστο κλίμα στην ομάδα. Όλοι ήμασταν αγαπημένοι και φτάσαμε την ομάδα εκεί που πρέπει» απάντησε ο Γεωργίου και αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου. Έχω φιλοδοξίες όμως και θα κοιτάξω να πάω κάπου ψηλότερα».

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μία από τις ομάδες που καλοβλέπει τον Έλληνα γκολκίπερ είναι ο Λεβαδειακός και ανέφερε γι’ αυτό: «Ο Λεβαδειακός είναι ιστορική ομάδα. Είναι καλό όταν ενδιαφέρονται για κάποιον διάφορες ομάδες. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Δεν θα έλεγα όχι σε μια πρόταση του Λεβαδειακού».

Ο Γεωργίου κατέληξε μετα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή τερματοφυλάκων, τον κ. Ζαλαώρα, που βοήθησε και τους τρεις τερματοφύλακες του Φωκικού, εμένα, τον Μανιάτη και τον Σιμψερή. Και φυσικά να ευχηθώ περαστικά στον Μανιάτη, που μπήκε στο χειρουργείο για να ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.