Κουκουλέκης:«Κάποιοι δεν έχουν να φάνε»

Ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Επανωμής, Τάσος Κουκουλέκης μίλησε για τις τραγικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουν αρκετοί συμπαίκτες του.

Ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Επανωμής, Τάσος Κουκουλέκης μίλησε για τις τραγικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουν αρκετοί συμπαίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

…το κίνητρο που έχουν οι ποδοσφαιριστές παρότι η ομάδα έχει υποβιβαστεί στην Footabll league 2: «Ηταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς, για όσους βρίσκονται στην ομάδα. Έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης οι ποδοσφαιριστές για τη βαθμολογική μας θέση. Έχουν γίνει πολλά λάθη που θα πρέπει να κοιτάξουν οι αρμόδιοι για τη νέα χρονιά».

…την ήττα από τον Ηρακλή Ψαχνών και τα προβλήματα των ποδοσφαιριστών: «Μας αδικεί το παιχνίδι με τα Ψαχνά. Τώρα κοιτάμε το επόμενο με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μέσα σε όλα τα δύσκολα φέτος δεν είχαμε και την απαραίτητη στήριξη από εξωγενείς παράγοντες. Όταν αναφέρομαι στις δυσκολίες αναφέρομαι στα πάντα, στο γηπεδικό, στα οικονομικά. Δεν είναι δουλειά μας να τα συζητάμε αυτά».

…τις απίθανες καταστάσεις που βίωσαν οι παίκτες της Επανομής: «Πλέον σε πολλές ομάδες το ποδόσφαιρο έχει καταλήξει να έχει πρόβλημα βιωσιμότητας. Παιδιά που είχαμε από άλλες πόλεις είχαν πολλά προβλήματα. Όταν κανείς κοιτάζει πώς να φάει δεν μπορούμε να μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Από ένα σημείο και μετά δεν μπορεί να λειτουργήσει ο ποδοσφαιριστής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.