Νίκη για τον Εργοτέλη

Στο πρώτο παιχνίδι χωρίς τον Σίνισα Γκόγκιτς στον πάγκο του ο Εργοτέλης επικράτησε, με 2-0, στο «Παγκρήτιο» της Αναγέννησης Επανωμής για την 35η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Στο πρώτο παιχνίδι χωρίς τον Σίνισα Γκόγκιτς στον πάγκο του ο  Εργοτέλης επικράτησε, με 2-0, στο «Παγκρήτιο» της Αναγέννησης Επανωμής για την 35η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Το σκορ για τους Κρητικούς του τεχνικού διδύμου Λαμπράκη-Πλευρίτη άνοιξε ο Χρυσοφάκης με σουτ στο 16΄, με τον σκόρερ να έχει μπει αλλαγή πέντε λεπτά νωρίτερα λόγω τραυματισμού του Χαντί.

Στο 59΄ ο Εργοτέλης έκανε το 2-0 και διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με κεφαλιά του Δωματά, με αποτέλεσμα να φθάσει τους 58 βαθμούς και να βρίσκεται, πλέον, στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η Επανωμή παρέμεινε ουραγός, στους 15 βαθμούς, ενώ αγωνιστικά σε καμία στιγμή του αγώνα δεν απείλησε τους γηπεδούχους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Εργοτέλης (Λαμπράκης-Πλεσίτης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Γεωργίου, Γιοβάνοβιτς, Βερπακόφσκις (83′ Μπρούνο), Μπουχαλάκης, Δωματάς, Ρομανό, Γκαντιάγκα (74′ Λεονάρντο), Χαντί (11′  Χρυσοφάκης).

Αναγέννηση Επανωμής (Νίκος Σακελλαρίδης): Μαλαμής, Παπατζίκος, Κουλίδης (77′ Μπέκα), Τοπούζης, Μπαλάσας (66′ Λαμπερνάκης), Σαμουηλίδης, Παπαστεργίου, Δραγανίδης, Νταντάμης, Αναστασίου, Κουκουλέκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.