Νίκη με Καλλιθέα και σωτηρία

Το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Καλλιθέα ψάχνει ο Θρασύβουλος προκειμένου να αυξήσει τη διαφορά από το Βύζαντα στη μάχη που δίνει για την παραμονή.
Δημοσίευση: 26/03/2013 - 15:36

Το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Καλλιθέα ψάχνει ο Θρασύβουλος προκειμένου να αυξήσει τη διαφορά από το Βύζαντα στη μάχη που δίνει για την παραμονή.

Η ομάδα της Φυλής μπορεί να ηττήθηκε από την ΑΕΛ με 1-0 αλλά η διαφορά των τριών πόντων παραμένει και αν την Τετάρτη (27/03) πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Καλλιθέα τότε κάνει ένα μεγάλο βήμα παραμονής μιας και ο Βύζαντας αγωνίζεται στο Ηράκλειο κόντρα στον Εργοτέλη.

Ο τεχνικός της ομάδας, Βασίλης Βούζας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Προβατίδη που είναι τιμωρημένος ενώ εκτός πλάνων είναι και οι Σιακαβάρας, Αγκόλι, Αρκουμάνης, Σκαμαντζούρας, Καλογρίδης και Ντα Κόστα.

Η ΠΑΕ αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα για τη φιλοξενία που επεφύλασσε στη Λάρισα και τόνισε: 

«Για ακόμα μια φορά αναγνωρίστηκε η φιλοξενία που παρείχε ο Θρασύβουλος. Άλλωστε είναι γνωστό τα χρόνια που ο σύλλογος της Φυλής βρίσκεται στις επαγγελματικές κατηγορίες ότι προσπαθεί να συντελέσει ώστε κάθε αγώνας να είναι μια γιορτή και αυτή είναι διαπίστωση όλων όσων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με την Καλλιθέα: Σταυριανός, Χάζλαρης, Καλαμιώτης, Τζιωρτζιόπουλος, Μπακάλης, Σκόνδρας, Βλασόπουλος, Στ. Σερέπας, Πλαβούκος, Γεωργιάδης, Σταυροθανασόπουλος, Κακλαμάνος, Σύρος, Βασιλείου, Παπανίκου, Καλογιάννης, Κεϊτά, Κοντούλης, Πάνος