Στο στόχαστρο της Λας Πάλμας ο Νίλι του Πλατανιά

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Νίλι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λας Πάλμας.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Νίλι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λας Πάλμας. Ο Ισπανός χαφ έκανε εξαιρετική σεζόν με την ομάδα των Χανίων στη Football League (27 συμμετοχές, 8 γκολ, 8 ασίστ) και η πρώην ομάδα του φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του στα Κανάρια νησιά. Πάντως οι άνθρωποι του Πλατανιά δεν ανησυχούν, ενώ ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Βασίλης Αμανατίδης δήλωσε για τα μεταγραφικά θέματα: “Καθημερινά διαβάζουμε, αλλά και ακούμε για πιθανές προτάσεις από ομάδες προς παίκτες της ομάδας μας. Αν και είναι τιμητικό ποδοσφαιριστές του Πλατανιά να βρίσκονται στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων έπειτα από την εξαιρετική μας εικόνα στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και στους αγώνες μπαράζ, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι καμία πρόταση για κανέναν ποδοσφαιριστή της ομάδας μας δεν έχει φτάσει στα χέρια μας.

Παράλληλα θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές, ότι ουδείς παίκτης του Πλατανιά πρόκειται να παραχωρηθεί σε… τιμή ευκαιρίας, όπως αρκετοί επιθυμούν και διαδίδουν.

Πωλητήριο δεν έχουμε βάλει σε κανέναν παίκτη μας, αλλά αν τελικά φτάσουν στα χέρια μας προτάσεις, για να τις συζητήσουμε θα πρέπει να είναι αντάξιες της αξίας των παικτών και να προέρχονται από ομάδες είτε του εξωτερικού, είτε από τα πρώτα «στρώματα» της Super League».

Εξάλλου, συνεχίζονται οι καθημερινές επαφές του προέδρου της ΠΑΕ, κ.Μανώλη Μαθιουλάκη, με τον τεχνικό διευθυντή κ.Βασίλη Αμανατίδη και τον προπονητή κ.Γιάννη Τάτση, σχετικά με το σχεδιασμό της νέας σεζόν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.