Με Μιλόσεβιτς για την άνοδο η Παναχαϊκή

Ο Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε την αποστολή να επαναφέρει μετά από πολλά χρόνια την Παναχαϊκή στην «αφρόκρεμα» του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Δημοσίευση: 08/06/2019 - 15:43
Ο Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε την αποστολή να επαναφέρει μετά από πολλά χρόνια την Παναχαϊκή στην «αφρόκρεμα» του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Η νέα διοίκηση της ιστορικής ομάδας, συμφώνησε με τον Σερβοβόσνιο (σ.σ. με ρίζες από την Σουηδία) τεχνικό, ο οποίος εργαζόταν στην Γκρμπάλι του Μαυαροβουνίου.

Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σερβοβόσνιο τεχνικό με ρίζες από την Σουηδία Zvezdan Milosevic.

Ο Zvezdan Milosevic έχει ένα πλούσιο βιογραφικό με παρουσία σε αρκετές ομάδες πρώτων κατηγοριών, ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του πριν την Παναχαϊκή ήταν η Γκρμπάλι στην πρώτη Εθνική του Μαυροβουνίου».

Από την πλευρά του, ο νέος προπονητής των Πατρινών, δήλωσε: «Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να χαιρετήσω τους φιλάθλους της Παναχαϊκής και τους κατοίκους της όμορφης πόλης της Πάτρας. Είμαι ενθουσιασμένος με τις καταστάσεις που βρίσκω στον σύλλογο και με το όραμα των ανθρώπων που απαρτίζουν την Παναχαϊκή. Βέβαια θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της και φυσικά εννοώ να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των φιλάθλων της Παναχαϊκής, των Πατρινών και της διοίκησης της ομάδας. Σας καλώ να είστε στο πλευρό μας και πιστεύω ότι έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες για την ομάδα».