Αναγεννήθηκε…

Επιστροφή στις νίκες για την Αναγέννηση Γιαννιτσών, που επικράτησε 2-0 του Θρασύβουλου για την 12η αγωνιστική της Football League και παρέμεινε ψηλά στη βαθμολογία.

Επιστροφή στις νίκες για την Αναγέννηση Γιαννιτσών, που επικράτησε 2-0 του Θρασύβουλου για την 12η αγωνιστική της Football League και παρέμεινε ψηλά στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Τη λύση έδωσε ο Ιορδανίδης στο 35′ με με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Χάτζογλου. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γιάννης Στεφανίδης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σταυριανού και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Ο επιθετικός μονόλογος της Αναγέννησης συνεχίστηκε, όμως ο Θρασύβουλος είχε σε μεγάλη μέρα τον Σταυριανό, ο οποίος σταμάτησε αρκετές φορές τους παίκτες του Νίκου Παναγιωτίδη. Μάλιστα στο 70′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Ντα Κόστα έπειτα από αδράνεια της αντίπαλης άμυνας, ωστόσο το 2-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Διαιτητής: Πουλήμας (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Καραλής, Τίκας (Ηπείρου)

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Νίκος Παναγιωτίδης): Λαμπάκης, Σερέτης, Χατζόγλου, Φελίπε, Στεργίδης, Φάμπιο, Ντατίδης, Σκέμπης, Μπουτζίκος, Στεφανίδης, Ιορδανίδης.

Θρασύβουλος (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Ντα Κόστα, Πλαβούκος, Προβατίδης (36′ Μουκίδης), Πάνος, Αγκόλι, Καλαμιώτης, Κεϊτα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.