Το γύρισε στο τέλος ο Ηρακλής

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα κατάφερε ο Ηρακλής να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση που είχε δημιουργηθεί από το πρώτο ημίχρονο και να πανηγυρίσει τη νίκη απέναντι στο Θρασύβουλο.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα κατάφερε ο Ηρακλής να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση που είχε δημιουργηθεί από το πρώτο ημίχρονο και να πανηγυρίσει τη νίκη απέναντι στο Θρασύβουλο.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν το “Γηραιό”, καθώς στο 11′ ο Πλαβούκος με σουτ, ύστερα από φάουλ του Τζιωρτζόπουλου. Ο Σταυριανός στο 21′ και στο 32′ είπε “όχι” στις προσπάθειες του Στεφανίδη, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο ήρθε η σειρά του Φιρινίδη να σταματήσει τον Μπέκα, ο οποίος άγγιξε δύο φορές στην ίδια φάση το 0-2.

Στο 41′ ο Ηρακλής στάθηκε τυχερός και άτυχος στην ίδια φάση, καθώς ο Τζιωρτζόπουλος στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής μπήκε δυνατά και έφτασε στην ισοφάριση με φάουλ του Κριβόκαπιτς. Και ενώ όλοι περίμεναν πως το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο, ήρθε το γκολ του Ισαάκ στο 89′ για να τους αλλάξει γνώμη.

Ηρακλής (Γιώργος Στράντζαλης): Φιρινίδης, Λόπεθ, Μίχος, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Φερνάντεζ (27′ Κωνσταντινίδης), Παληγεώργος (87′ Νατσιόπουλος), Κριβόκαπιτς, Βουτσιάς (60′ Ισαάκ), Χιονίδης, Στεφανίδης.

Θρασύβουλος (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Τζιωρτζιόπουλος, Μπακάλης, Ντα Κόστα, Μπέκα (45′ Καλαμιώτης, 66′ Σερέπας), Ανδρίκος, Πλαβούκος (66′ Σκόνδρας), Παπανίκου, Πάνος, Αγκόλι, Σύρος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.