Ετοιμάζει αντιδράσεις ο ΠΑΣ

Δυναμικές αντιδράσεις εξήγγειλε ο Γιώργος Χριστοβασίλης ως διαμαρτυρία για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τη Superleague 2.

Αποφασισμένος να φτάσει το θέμα στα άκρα φέρεται ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη Superleague 2 και την αναδιάρθρωση σημειώνοντας τα παρακάτω: «Δυστυχώς η αναδιάρθωση κατά ένα μέρος έγινε, αλλα τα προαπαιτούμενα τα οποία ακολουθούσαν αυτή την αναδιάρθρωση δεν ισχύουν. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ μας είπε χθες ότι χρήματα δεν υπάρχουν και εάν οι ομάδες της Super League 2 και της Football League θέλουν να έρθουν αυτά στις ομάδες θα πρέπει να απευθυνθούμε στην κυβέρνηση κι από κει και πέρα στον κύριο Παππά και τον υπουργό Οικονομικών, κάτι που θα κάνουμε τη Δευτέρα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Από την πλευρά μας, πιέζουμε πάρα πολύ διότι από ότι έχει αποφασιστεί για τη Superleague 2, δεν έχει γίνει σώμα και δεν πρόκειται να γίνει έαν δεν τακτοποιηθεί το οικονομικό θέμα. Δε θα λάβουν μέρος οι ομάδες στα πρωταθλήματα της σεζόν 2019-20».
Για να καταλήξει: «Θέλουμε και τη συνδρομή της ΕΠΟ και θα ζητήσουμε να ακυρώσει την κλήρωση της Τρίτης! Διότι δεν είναι σωστό να διεξαχθεί μόνον η Super League 1 και να μην υπάρχουν άλλες κατηγορίες. Θέλω να πιστεύω ότι ο κύριος Γραμμένος θα επέμβει, διότι και στην ΕΠΟ υπάρχουν δύο γνώμες. Άλλα μας λέει ο κύριος Γραμμένος κι άλλα ο αντιπρόεδρος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.