Δικός της ο Χατζηλιάδης

Η Αναγέννηση Επανομής προχώρησε στην όγδοη καλοκαιρινή μεταγραφή της, που δεν είναι άλλη από τον Ανέστη Χατζηλιάδη.
Δημοσίευση: 19/07/2012 - 15:50

Η Αναγέννηση Επανομής προχώρησε στην όγδοη καλοκαιρινή μεταγραφή της, που δεν είναι άλλη από τον Ανέστη Χατζηλιάδη. Πρόκειται για 21χρονο δεξιό μπακ, που πέρυσι είχε 19 συμμετοχές στη Φούτμπολ Λιγκ 2 με τα χρώματα της Δόξας Κρανούλας, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε και στους Ερασιτέχνες του Ηρακλή.

Μέχρι την Κυριακή ενδέχεται να ανακοινωθούν δυο-τρεις προσθήκες ακόμα, ενώ την Πέμπτη ολοκληρώνεται το τριήμερο των δοκιμαστικών στο γήπεδο της Αγίας Τριάδας. Από τα δυο πρώτα τεστ ξεχώρισαν μεταξύ άλλων δυο Σενεγαλέζοι (επιτελικός χαφ και επιθετικός), που είναι πιθανό να αρχίσουν προετοιμασία με τους «πράσινους» και ακολούθως να αποφασιστεί η τύχη τους.
Παράλληλα,ανακοινώθηκε ότι νέος προπονητής στη θέση του Αλέκου Βοσνιάδη αναλαμβάνει ο Κώστας Γαλτσίδης (κάτι που ήταν γνωστό εδώ και ημέρες), που πέρυσι έκανε πολύ καλή δουλειά με την ομάδα Νέων, ενώ παλιότερα εργάστηκε σε Απόλλωνα Κάτω Σχολαρίου και Ελλήσποντο Κριθιάς. Συνεργάτης του θα είναι ο Νικηφόρος Κάκογλου, με τον Κώστα Θωμαϊδη να παραμένει γυμναστής, τον Ηλία Παπαθανασίου προπονητής τερματοφυλάκων και τον Σταύρο Τσιμαχίδη φυσιοθεραπευτής (και οι τρεις συνεχίζουν στο προπονητικό τιμ).