Μεταγραφικό… καρέ!

Η Αναγέννηση Επανομής ανακοίνωσε την απόκτηση των Σάκη Τέλλου, Τάσου Κουκουλέκη, Πασχάλη Δραγανίδη και Νίκου Σαμουηλίδη.

Η Αναγέννηση Επανομής ανακοίνωσε την απόκτηση των Σάκη Τέλλου, Τάσου Κουκουλέκη, Πασχάλη Δραγανίδη και Νίκου Σαμουηλίδη.
Ο πρώτος είναι 29χρονών και παίζει ως κεντρικός αμυντικός, ενώ επιστρέφει στα πάτρια εδάφη, αφού είναι Επανομίτης στην καταγωγή. Ο Τέλλος, που έπαιξε και παλιά στους «πράσινους», ήταν πέρυσι αρχηγός στα Γιαννιτσά, ενώ ακόμα έχει αγωνιστεί σε Πανσερραϊκό, Καλαμάτα, Καστοριά, Αχαϊκή, Μακεδονικό και Τηλυκράτη Λευκάδας.
Ο Κουκουλέκης είναι 26χρονος αμυντικός χαφ, ο οποίος παλιότερα αγωνίστηκε σε Παύλο Μελά, Ηρακλή, Νίκη Βόλου, Πολύκαστρο, Πιερικό, Δόξα Δράμας, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Απόλλωνα Καλαμαριάς και μέχρι πρότινος Καμπανιακό.
Ο Πασχάλης Δραγανίδης, που θεωρείται μεγάλο ταλέντο, έκανε πολύ καλή χρονιά στη Δ’ Εθνική πέρυσι με τον Διγενή Λακκώματος, ενώ ο 20χρονος αμυντικός χαφ στο παρελθόν έπαιξε και στον Πανθρακικό (Κομοτηναίος στην καταγωγή).
Όσο για το Νίκο Σαμουηλίδη, ο 25χρονος αμυντικός χαφ συμφώνησε και τυπικά με την Αναγέννηση, έχοντας αγωνιστεί παλιότερα σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Οδυσσέα Αναγέννησης και Αγροτικό Αστέρα.
Έτσι, τα αποκτήματα για τους Θεσσαλονικείς έφτασαν τα πέντε, μαζί με τον τερματοφύλακα, Λευτέρη Τοπαλίδη που είχε προηγηθεί.
Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν νέα «χτυπήματα», αφού υπάρχουν επαφές μεταξύ άλλων με τρεις κεντρικούς αμυντικούς (εκ των οποίων αναμένεται να «κλείσουν» οι δυο), ενώ κοντά σε συμφωνία δείχνουν ένας έμπειρος επιθετικός και ένας επιτελικός μέσος.
Όσο για την περίπτωση του Κώστα Μανουσαρίδη, τελικά παρουσιάστηκε εμπλοκή και ο πρώην αμυντικός χαφ της Ηράκλειας δεν θα καταλήξει στην Αναγέννηση. Στόχος είναι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να έχει συμπληρωθεί μεγάλο μέρος του ανανεωμένου ρόστερ.
Εξάλλου, από την Τρίτη ως και την Πέμπτη θα γίνουν δοκιμαστικά νεαρών παικτών στο γήπεδο της Αγίας Τριάδας, με ώρα έναρξης τις 18:00.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.