Μισή ντουζίνα προωθήσεις

Έξι παίκτες από την ομάδα Νέων του Κώστα Γαλτσίδη παίρνουν... προαγωγή και προωθούνται στην επαγγελματική ομάδα της Αναγέννησης Επανομής.

Έξι παίκτες από την ομάδα Νέων του Κώστα Γαλτσίδη παίρνουν… προαγωγή και προωθούνται στην επαγγελματική ομάδα της Αναγέννησης Επανομής.

Ο λόγος για τον 19χρονο αμυντικό μέσο, Κώστα Κεφάλα, τον 19χρονο δεξιό μπακ, Δημήτρη Μίξιο, τον 20χρονο αριστερό μπακ, Αλέξανδρο Σπανό, τον 19χρονο επιθετικό, Γιώργο Τσιρλίδη, τον 17χρονο αριστερό χαφ, Ραφαήλ Ντέντα και τον 21χρονο αμυντικό χαφ, Κώστα Σταυρινόπουλο. Οι έξι συγκεκριμένοι παίκτες θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία των «πράσινων» για τη νέα σεζόν και εκτός απροόπτου θα υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια, ενώ ενδέχεται να ακολουθήσουν τα χνάρια τους και άλλοι νεαροί από τη δεύτερη ομάδα.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μιχάλης Μπαλασάς είναι έτοιμος να αρχίσει τις επαφές με παίκτες για ανανεώσεις συμβολαίων και ήδη είχε τις πρώτες κουβέντες και για μεταγραφές, ενώ εκτιμάται ότι δεν θα αργήσει να «κλείσει» και το θέμα προπονητή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.