Πάνε πίσω οι εξελίξεις στα διοικητικά

Ενημερωτικού χαρακτήρα ήταν η γενική συνέλευση το βράδυ της Παρασκευής για την Αναγέννηση Επανομής. Διήρκησε περίπου μια ώρα και παρέστησαν λίγα άτομα.

Ενημερωτικού χαρακτήρα ήταν η γενική συνέλευση το βράδυ της Παρασκευής για την Αναγέννηση Επανομής. Διήρκησε περίπου μια ώρα και παρέστησαν λίγα άτομα.
Ο πρόεδρος Μιχάλης Μπαλασάς ανακοίνωσε ότι ήδη κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, σε άκρως προσιτές τιμές και περιμένει από τον κόσμο της Επανομής να αγκαλιάσει έμπρακτα τη νέα προσπάθεια και να τη στηρίξει οικονομικά. Το επόμενο διάστημα, στο τέλος του Ιουνίου ή και στις αρχές του Ιουλίου, θα γίνει νέα γενική συνέλευση, από την οποία αναμένεται να προκύψει το νέο διοικητικό συμβούλιο.
Πρόθεση της υπάρχουσας διοίκησης της ΠΑΕ είναι να διευρυνθεί αριθμητικά το νέο σχήμα που θα προκύψει και από πενταμελές να γίνει είτε εφταμελές, είτε εννεαμελές. Ήδη δυο άτομα εξέφρασαν ενδιαφέρον για συμμετοχή στα κοινά της Αναγέννησης και ο Μπαλασάς κάνει έκκληση για βοήθεια, περιμένοντας συγκεκριμένες απαντήσεις.
Στόχος των «πράσινων» είναι τη νέα χρονιά να λειτουργούν καλύτερα και πιο οργανωμένα αλλά και να διευθετηθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις προς τους παίκτες. Το δεδομένο είναι ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πορευθεί συγκρατημένα και… δειλά-δειλά λόγω των συνθηκών, ενώ δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη στο θέμα προπονητή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.