Σόου Φουρτάδο στην Πάτρα!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φουρτάδο, που πέτυχε χατ τρικ, η Παναχαϊκή πανηγύρισε την πέμπτη διαδοχική νίκη της απέναντι στην Αναγέννηση Επανομής και σταθεροποιείται στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φουρτάδο, που πέτυχε χατ τρικ, η Παναχαϊκή πανηγύρισε την πέμπτη διαδοχική νίκη της απέναντι στην Αναγέννηση Επανομής και σταθεροποιείται στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Στην αντίπερα όχθη, οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν την ήττα μετά από τρεις σερί νίκες.

Η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα επέβαλε τον δικό της ρυθμό στον αγώνα και διατήρησε τον έλεγχο αναζητώντας με υπομονή το γκολ. Οι προσπάθειες των παικτών της απέδωσαν καρπούς στο 35′ όταν μετά από λάθος του Παπαζούδη, ο Φουρτάδο έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Εννέα λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης αξιοποίησε τη σέντρα του Ουαταρά και πέτυχε το 2-0, ξανά με πλασέ.
Η Παναχαϊκή -και ο Φουρτάδο!- συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη καθώς στο 51′ ο επιθετικός της Παναχαϊκής με σουτ, έπειτα από γύρισμα του Ντίνα, πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα.

Οι Αχαιοί διατήρησαν με ευκολία το υπέρ τους αποτέλεσμα ως το τέλος αφού οι φιλοξενούμενοι αν και ανέβασαν την απόδοσή τους, δεν κατάφεραν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Πουρή.

Τέλος, στην ανάπαυλα βραβεύτηκε η πρωταθλήτρια ομάδα Νέων της Παναχαϊκής.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Γιάννης Παπακώστας): Πουρής, Ντίνας (57′ Σκαρτσίλας), Φουρτάδο, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Κοιλιάρας, Βλασόπουλος, Κωνσταντινίδης, Κοκκίνης (29′ Πακάλτσης), Ατματζίδης, Ουαταρά (80′ Μαπούκου).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: (Αλέκος Βοσνιάδης):
Φιρινίδης, Μαυροματίδης, Γεωργίου (46′ Παγώνης), Καραμανλής, Παπαζούδης, Ασλανίδης, Πολίτης, Κουτίδης (55′ Γεωργιάδης), Καραγιάννης, Κάτσε, Γκέσιος (72′ Μπεκιάρης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.