Φιλικό με Καμπανιακό

Με σαφώς ανεβασμένη ψυχολογία, ύστερα από τις νίκες απέναντι σε Πιερικό και ΑΕΛ, η Αναγέννηση Επανομής θα «σπάσει» την Μ. Τετάρτη τη μονοτονία των προπονήσεων, καθώς έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα (16:00).
Δημοσίευση: 10/04/2012 - 21:39
Με σαφώς ανεβασμένη ψυχολογία, ύστερα από τις νίκες απέναντι σε Πιερικό και ΑΕΛ, η Αναγέννηση Επανομής θα «σπάσει» την Μ. Τετάρτη τη μονοτονία των προπονήσεων, καθώς έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα (16:00). O Αλέκος Βοσνιάδης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στα πρόσφατα επίσημα παιχνίδια, ώστε να τους κρατήσει σε εγρήγορση για τη συνέχεια και τις εννιά εναπομείνασες αγωνιστικές, στις οποίες επίσης αναμένεται να δώσει ευκαιρίες.

Αρκετοί βασικοί είναι πιθανόν να πάρουν ανάσες, ενώ θα προφυλαχθεί ο Κώστας Γεωργιάδης. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να δοθεί και άλλο φιλικό μετά το Πάσχα, αφού την επόμενη αγωνιστική θα έρθει η νίκη στα χαρτιά με τον Εθνικό Αστέρα, σε συνάρτηση πάντα και με το πότε θα οριστεί ο αγώνας της μεθεπόμενης αγωνιστικής, με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Εξάλλου, ο Βοσνιάδης, με δηλώσεις στο «Αθλητικό Metropolis» ανέφερε: «Μετά από την κοιλιά που κάναμε σε απόδοση, η ομάδα έφερε το αποτέλεσμα που την απελευθέρωσε στην Κατερίνη, εκεί που ουσιαστικά εξασφαλίσαμε την κατηγορία. Κερδίσαμε το παιχνίδι και ο στόχος έχει επιτευχθεί. Έχουν μείνει εννιά παιχνίδια και πιστεύω ότι και καλό ποδόσφαιρο θα παίξουμε και καλά αποτελέσματα θα έχουμε. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Κάποια προβλήματα μας έφεραν πίσω. Τα προβλήματα τα περνάει όλη η κατηγορία, το σημαντικό είναι ότι οι ποδοσφαιριστές επανήλθαν έπαιξαν βάσει της ποιότητας που διαθέτουν και ήρθαν τα αποτελέσματα. Σημαντικό είναι ότι υπάρχουν καλοί χαρακτήρες. Όλοι οι ομάδες χωρίς χρηματοδότη έχουν πρόβλημα. Η διάθεση των παικτών κράτησε μια κατάσταση στην ομάδα. Υπάρχουμε ακόμη επειδή οι ποδοσφαιριστές έδειξαν χαρακτήρα».

Για το μέλλον της Αναγέννησης, αλλά και το αν μπορούν να ανταπεξέλθουν στη συνέχεια οι νεαροί που θα πάρουν ευκαιρίες, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: «Αυτό που σώζει την Αναγέννηση είναι ότι πρόκειται για ομάδα Θεσσαλονίκης και κάνει καλές επιλογές από την αγορά της Θεσσαλονίκης, που έχει ποιότητα από παίκτες. Πρέπει να βελτιωθούν τα πράγματα σε υποδομές και να μπουν άνθρωποι που θα στηρίξουν την ομάδα. Αυτού του είδους οι ομάδες μόνο έτσι μπορούν να αντέξουν. Με την τωρινή κατάσταση δεν μπορεί να αντέξει μια ομάδα στη Football League με αυτά τα έξοδα. Όσο για τη συνέχεια φέτος, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε νίκες με όλους τους παίκτες μας. Με τα παιδιά που θα παίξουν θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα έρθουν νίκες και στα επόμενα παιχνίδια και είναι σημαντικό η ομάδα να πλασαριστεί σε καλή θέση. Η ομάδα θα ανταποκριθεί χρησιμοποιώντας όλο το υλικό μας».

Τέλος, σε ερώτηση για τα προγνωστικά του αναφορικά με την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, ο Βοσνιάδης προέβλεψε: «Αυτή που δύσκολα θα χάσει την άνοδο είναι η Βέροια. Έχει ποιότητα, καλούς παίκτες και προπονητή και τον χρηματοδότη για την ηρεμία. Έχει ελπίδες ο Πιερικός, ο Πανθρακικός δεν έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση. Αν δεν πάρει εκτός έδρας βαθμούς θα είναι δύσκολο. Ο Πιερικός μπορεί να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση. Οι Πανσερραϊκός και Καλλιθέα μπορούν ακόμη από τα πλέι-οφ να διεκδικήσουν την άνοδο».