Σε τροχιά πλέι οφ η Επανωμή

Η Επανωμή συνεχίζει να ελπίζει για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Η Αναγέννηση επικράτησε της Λάρισας με 1-0, χάρη στο υπέροχο τέρμα του Γεωργίου στο 77'. Οι "Βυσσινί" γνώρισαν την πέμπτη τους ήττα σε έξι παιχνίδια.

Η Επανωμή συνεχίζει να ελπίζει για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Η Αναγέννηση επικράτησε της Λάρισας με 1-0, χάρη στο υπέροχο τέρμα του Γεωργίου στο 77′. Οι “Βυσσινί” γνώρισαν την πέμπτη τους ήττα σε έξι παιχνίδια.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο ο κακός αγωνιστικό χώρος, ο οποίος δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Οι φάσεις μπροστά από τις εστίες ήταν ελάχιστες, ωστόσο οι γηπεδούχοι που είχαν ελαφρά την υπεροχή παραλίγο να ανοίξουν το σκορ στο 3′, όμως ο Ψωμάς με προβολή έσωσε την ομάδα του από το γκολ. 

Η Λάρισα στο δεύτερο ημίχρονο ισορρόπησε, κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα και στο 69′ ο Ζεκίνια έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί. Ο άσος των “βυσσινί” μπήκε στην περιοχή από αριστερά, αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό.

Η φάση αυτή αφύπνισε την Επανωμή και στο 77′ ο Γεωργίου στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και με σουτ την έστειλε στο αριστερό παραθυράκι της εστίας Βοσνιάδη, γράφοντας το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα η Λάρισα προσπάθησε να απαντήσει με τον Γκονζάλες, όμως η “στρογγυλή θεά” έφυγε ελάχιστα από το οριζόντιο δοκάρι.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και η Αναγέννηση πανηγύρισε τη δεύτερη σερί της νίκη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Μαυροματίδης, Πεχλιβανίδης, Καραμανλής, Κουρδάκης, Γεωργιάδης, Ασλανίδης, Ναλμπάντης (76΄ Γεωργίου), Γκέσιος (54΄ Μπεκιάρης), Καραγιάννης, Δεινόπαπας (85΄ Καρλάο).

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Βοσνιάδης, Παπαγεωργίου, Βενετίδης, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Νεμπεγλέρας, Καρανίκας (82΄ Πλιάγκας), Γκονζάλες, Βούζας (66΄ Χατζής), Μπλέντι (82΄ Καούνος), Ζεκίνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.