Άπαντες παρόντες

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη με τον Πιερικό στην Κατερίνη, η Αναγέννηση Επανομής θα διεκδικήσει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή στο «Νίκος Σαράφης», απέναντι σε μια ιστορική ομάδα όπως η ΑΕΛ.
Δημοσίευση: 07/04/2012 - 23:41

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη με τον Πιερικό στην Κατερίνη, η Αναγέννηση Επανομής θα διεκδικήσει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή στο «Νίκος Σαράφης», απέναντι σε μια ιστορική ομάδα όπως η ΑΕΛ. Το όνομα της Λάρισας είναι δέλεαρ και «στοίχημα» για τους παίκτες, που είναι αποφασισμένοι να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται φέτος.

Ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης περιμένει να συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις, ενώ η Αναγέννηση απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο για να γεμίσει το γήπεδο, ως επιβράβευση και για το πρόσφατο επίτευγμα στην Κατερίνη.

Στα αγωνιστικά, δεν υπάρχουν προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο, αφού οι Καρλάο, Καραγιάννης, Μπεκιάρης, Παπαζούδης, Δεινόπαπας και Ασλανίδης επανέρχονται στη διάθεση του Βοσνιάδη, ο οποίος θα επιλέξει την τελευταία στιγμή την τελική 18άδα αλλά και τους αρχικούς έντεκα.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης είναι η δεύτερη φετινή «κόντρα» του προπονητή της Επανομής με τον γιο του, Παναγιώτη Βοσνιάδη, ο οποίος είναι τερματοφύλακας στη Λάρισα. Στην πρώτη «μάχη», όταν ο νεαρός έπαιζε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών στον πρώτο γύρο, νικητής είχε αναδειχθεί ο πατέρας (νίκη 1-0 εκτός έδρας).