Μοιρασιά στη Φυλή

Δεν ανέδειξε νικητή η συνάντηση του Θρασύβουλου με τον Πλατανιά, καθώς οι δύο αντίπαλοι έμειναν στο 1-1 έπειτα από καλό παιχνίδι.

Δεν ανέδειξε νικητή η συνάντηση του Θρασύβουλου με τον Πλατανιά, καθώς οι δύο αντίπαλοι έμειναν στο 1-1 έπειτα από καλό παιχνίδι. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο καθώς ο αγώνας ήταν μοιρασμένος. Άυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ισοπαλία για τους Αθηναίους, ενώ από την άλλη πλευρά, οι Χανιώτες πήραν τον πρώτο τους βαθμό μετά από τρεις σερί ήττες.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό στο πρώτο ημίχρονο μιας και οι δύο ομάδες αναζήτησαν το γκολ. Οι γηπεδούχοι, πάντως, διατήρησαν τον έλεγχο και ήταν περισσότερο απειλητικοί από τους αντιπάλους τους. Η υπεροχή του συγκροτήματος του Λύσανδρου Γεωργαμλή καρποφόρησε στο 34′ όταν ο Βασιλείου επιχείρησε σέντρα σουτ, ο Ραπτάκης δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα και ο Ντακόλ με σουτ δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Στην επανάληψη, ο Θρασύβουλος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο όμως ο Πλατανιάς ισορρόπησε και στο 65′ κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο νεοεισελθών Δράμι βρήκε τον Μαραγκουδάκη εντός περιοχής και εκείνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στα λεπτά που απέμεναν, οι δύο ομάδες αναζήτησαν το γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη, όμως καμμία δεν κατάφερε να το πετύχει και έτσι το 1-1 έμεινε ως το τέλος.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Βασιλείου, Σύρος, Βλάχος, Παγώνης, Ψιάνος, Ρόκαστλ (68′ Καρλόπουλος), Ντακόλ, Μπεγκόνια, Ντα Σίλβα, Καρράς (56′ Σκόνδρας).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τάκης Τσακαλίδης):
Λαζαρίδης, Παληγεώργος (63′ Μαραγκός), Κουρτεσιώτης, Τζάνης, Ραπτάκης, Δέντσας (63′ Δράμι), Πάγκαλος, Γκονζάλες, Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα (82′ Χαϊκάλης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.