Όρθιος στην Καλλονή ο Θρασύβουλος, απέσπασε 2-2

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν η Καλλονή με τον Θρασύβουλο σε ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι. Δύο φορές προηγήθηκε η ομάδα της Μυτιλήνης, όμως οι «πράσινοι» είχαν τις απαντήσεις και απέσπασαν το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο αναζητούσαν.

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν η Καλλονή με τον Θρασύβουλο σε ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι. Δύο φορές προηγήθηκε η ομάδα της Μυτιλήνης, όμως οι «πράσινοι» είχαν τις απαντήσεις και απέσπασαν το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο αναζητούσαν.
Το ματς άρχισε ιδανικά για την Καλλονή αφού μόλις στο 2′ ο Ντος Σάντος αξιοποίησε την πάσα του Μαρσέλο και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Ωστόσο, ο Θρασύβουλος ανέβασε την απόδοσή του και στο 23′ έφτασε στην ισοφάριση με ατομική προσπάθεια του Βλάχου, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η Καλλονή επιχείρησε να πάρει και πάλι το προβάδισμα και λίγο έλειψε να τα καταφέρει στο 27′ όμως το σουτ του Μανούσου, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Πάντως, ο επιθετικός της ομάδας της Μυτιλήνης ή
ταν πιο τυχερός στην τελευταία φάση του ημιχρόνου όταν αξιοποίησε τη σέντρα του Ντος Σάντος και με σουτ πέτυχε το 2-1.

Εντούτοις, με τη σέντρα της επανάληψης, ο Θρασύβουλος έφτασε στο 2-2. Ο Μπεγκόνια εκτέλεσε φάουλ και ο Ντακόλ με κεφαλιά νίκησε τον γκολκίπερ Σουλογάνη και έφερε το ματς στα ίσα.

Στη συνέχεια, η Καλλονή πήρε τον έλεγχο και μετέφερε το παιχνίδι προς την εστία του Θρασύβουλου. Όμως, η ομάδα του Λύσανδρου Γεωργαμλή, άντεξε στην πίεση και απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό σε μία δύσκολη έδρα. Μάλιστα, παρέμεινε αήττητη για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι.

ΑΕΛΚ (Γιάννης Μαντζουράκης): Σουλογάνης, Χατζόπουλος, Καρακώστας, Χωριανόπουλος, Γάλας (82′ Θυμιόπουλος), Μαρσέλο, Μανούσος, Μανουσάκης, Ζουρούδης (80′ Βλαστέλλης), Ντος Σάντος, Τζιωρτζόπουλος (67′ Σαμπάνης).
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Λύσανσδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Ψιάνος, Παγώνης, Βασιλείου, Σύρος, Ροκάστλ, Μπεγκόνια, Βλάχος (81′ Σταμποσλίεφ), Καρράς (60′ Ζουμπουλάκης), Σκόνδρας, Ντακόλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.