«Κόλλησαν» στο μηδέν

Δεν ανέδειξε νικητή η συνάντηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών με τον Θρασύβουλο, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0.
Δημοσίευση: 11/03/2012 - 16:19
Δεν ανέδειξε νικητή η συνάντηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών με τον Θρασύβουλο, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0. Ο αγώνας έγινε υπό βροχή και σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων.

Πάντως, στο πρώτο ημίχρονο, αμφότερες δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για γκολ, δίχως όμως να καταφέρουν  να τις αξιοποιήσουν. Η Αναγέννηση «έβγαλε» περισσότερες καλές φάσεις, ενώ από την πλευρά τους και οι Αθηναίοι ανησύχησαν τον γκολκίπερ Αποστόλου αλλά από ουσία μηδέν.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε και κατά συνέπεια δεν δημιουργήθηκαν ευκαιρίες. Έτσι, το 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των παικτών αμφότερων των αντιπάλων, που μοιράστηκαν -δικαίως- από έναν βαθμό.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αποστόλου, Τέλλος, Σπαθάρας, Νταντίδης, Σερέτης, Γιόνδης (86' Τζεβελέκης), Μπαξεβάνος, Τσικνίδης, Ιορδανίδης, Στεργίδης (77' Στεφανίδης), Μπέκα.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Ψιάνος (77' Ζουμπουλάκης), Παγώνης, Βασιλείου, Σύρος, Ροκάστλ (80' Σκόνδρας), Ντακόλ, Μπεγκόνια, Ντα Σίλβα, Βλάχος, Καρράς (75' Σταμπολζίεφ).