Κολοβέτσιος: «Είμαι σίγουρος για την άνοδο»

Το συμβόλαιο του Δημήτρη Κολοβέτσιου με τη Λάρισα λήγει τον προσεχή Ιούνιο και ήδη αρκετές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ο νεαρός άσσος, μιλώντας στο novasports.gr, ξεκαθάρισε ότι η επιστροφή των «βυσσινί» στη Super League αποτελεί προτεραιότητά του..

Το συμβόλαιο του Δημήτρη Κολοβέτσιου με τη Λάρισα λήγει τον προσεχή Ιούνιο και ήδη αρκετές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ο νεαρός άσσος, μιλώντας στο novasports.gr, ξεκαθάρισε ότι η επιστροφή των «βυσσινί» στη Super League αποτελεί προτεραιότητά του..

Παρά το γεγονός ότι η Λάρισα έχει μείνει πίσω στη «μάχη» για ένα …εισιτήριο με προορισμό τα σαλόνια της Super League, όλα δείχνουν ότι μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα παραμείνει στη διεκδίκηση του στόχου της ανόδου. Η ποιότητα άλλωστε που διαθέτει στο ρόστερ της, σε συνδυασμό με τη δυναμική του κόσμου των «βυσσινί», αποτελούν εχέγγυο για την επιτυχία. Την περσινή αγωνιστική σεζόν ο Δημήτρης Κολοβέτσιος κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του, σε μια ομολογουμένως κακή χρονιά για την ομάδα, η οποία ολοκληρώθηκε με τον υποβιβασμό στη Football League. Ο ίδιος προτίμησε να μείνει στη Λάρισα για να τη βοηθήσει να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία. Ο νεαρός αμυντικός μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr τόσο για τη φετινή του παρουσία, όσο και για τα σχέδιά του μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

– Δημήτρη παρά το γεγονός ότι άρχισες την ποδοσφαιρική σου καριέρα ως αμυντικό χαφ, απ’ τη στιγμή που πήγες στη Λάρισα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε επέλεγε ως επί το πλείστον, σε μια νέα θέση, στο κέντρο της άμυνας. Ταυτίζεσαι πλέον μ’ αυτή την θέση;

«Η αλήθεια είναι ότι έμαθα πάρα πολλά για την θέση από τον κ. Ουζουνίδη. Του οφείλω πάρα πολλά. Είναι μια θέση η οποία μου αρέσει πολύ και προσπαθώ καθημερινά να βελτιώνομαι».

– Είσαι ένα νέο παιδί, αλλά έδειξες απ’ την αρχή την αξία σου και ότι έχεις την ικανότητα να σταθείς σε υψηλό επίπεδο. Η ομάδα σου όμως, παρά τη δυναμική της, είχε την ατυχία να υποβιβασθεί στην B εθνική. Πως βλέπεις πλέον τη δική σου παρουσία στη Λάρισα, αλλά και την πορεία της ομάδας σ’ αυτή την κατηγορία;

«Είναι αλήθεια ότι πρόκειται για ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα με άθλια γήπεδα,  όπου δυστυχώς επικρατεί η δύναμη και όχι το ποδόσφαιρο. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Την πονάω πολύ την ομάδα και θεωρώ πολύ μεγάλη αδικία που βρισκόμαστε σε αυτή την κατηγορία. Είμαι σίγουρος για την άνοδο. Όλοι δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τα πετύχουμε το στόχο μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

– Είσαι πολύ αισιόδοξος, παρά το γεγονός ότι η ομάδα σου έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία. Δε σε ανησυχεί το γεγονός αυτό, αλλά και τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στην κατηγορία;

«Προβλήματα θα υπάρχουν πάντα, άλλοτε μεγαλύτερα και άλλοτε μικρότερα. Τη  λύση την έχουμε εμείς με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα. Χρειάζεται αισιοδοξία και πάρα πολύ δουλειά».

– Ποια είναι τα σχέδιά σου για το άμεσο μέλλον; Παρά το γεγονός ότι έχεις συμβόλαιο με τη Λάρισα, ήδη το όνομα σου ακούγεται κατά καιρούς για τις μεγάλες ομάδες του κέντρου.

«Είμαι Λαρισαίος και υποχρέωση μου και προτεραιότητα μου είναι να τα δώσω όλα για την ομάδα μου, ώστε ν’ ανεβούμε στην Superleague. Το συμβόλαιο μου λήγει τον Ιούνιο και σίγουρα έχω όνειρα για την καριέρα μου. Προτεραιότητα μου όμως είναι η Λάρισα. Δεν σκέφτομαι τώρα το μέλλον. Σκέφτομαι μόνο πως θα ανεβεί η ομάδα και πως εγώ θα δώσω ότι καλύτερο έχω για να τα καταφέρουμε».

– Ο κόσμος της Λάρισας έχει αποδείξει ότι αποτελεί τη δύναμη της ομάδας. Τι μήνυμα θα ήθελες να τους στείλεις;

«Τους χρειαζόμαστε δίπλα μας. Είναι ενεργό μέρος τις προσπάθειας μας για την άνοδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.