«Χτύπησε» δις στις καθυστερήσεις!

Με γκολ του πολύπειρου Κώστα Νεμπεγλέρα στο 92', η ΑΕΛ πέτυχε αγχωτική αλλά δίκαιη νίκη απέναντι στον Θρασύβουλο με 2-1 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες χωρίς μάλιστα να έχει πετύχει γκολ!

Με γκολ του πολύπειρου Κώστα Νεμπεγλέρα στο 92′, η ΑΕΛ πέτυχε αγχωτική αλλά δίκαιη νίκη απέναντι στον Θρασύβουλο με 2-1 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες χωρίς μάλιστα να έχει πετύχει γκολ! Αξίζει να σημειωθεί ότι και το πρώτο τέρμα της Λάρισας, μπήκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου!

Έτσι, το ντεμπούτο του Νίκου Κεχαγιά στον πάγκο της θεσσαλικής ομάδας στέφθηκε με επιτυχία. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα της Φυλής πάλεψε το ματς αλλά λύγισε στο τέλος και κατά συνέπεια διατηρείται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.
Η ΑΕΛ επέβαλε από την αρχή τον δικό της ρυθμό και αναζήτησε το γκολ. Οι «βυσσινί» ήταν πολύ κινητικοί και στηριζόμενοι στους Νεμπεγλέρα και Μπλέντι, μετέφεραν το παιχνίδι προς την εστία του Θρασύβουλου, ο οποίος από την πλευρά του έριξε το βάρος στην άμυνα και επιχείρησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις.

Η πίεση της Λάρισας απέδωσε καρπούς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Γκονζάλες εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Καούνο και εκείνος με πλασέ πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη βυσσινί φανέλα.
Ωστόσο, με την έναρξη της επανάληψης, ο Θρασύβουλος «πάγωσε» το AEL FC Arena. Συγκεκριμένα, στο 51′ ο Ντα Σίλβα με δυνατό μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Σωτηρίου και ισοφάρισε σε 1-1.
Οι Θεσσαλοί ανασυντάχθηκαν και ανέλαβαν ξανά τον έλεγχο. Οι Λαρισαίοι άσκησαν και πάλι πίεση στους «πράσινους», ενώ είχαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Νεμπεγλέρα στο 63′ και τον Καούνο δέκα λεπτά αργότερα αλλά ο τερματοφύλακας Κασμερίδης κράτησε το 1-1.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγωνας θα έληγε ισόπαλος, στο 92′ η ΑΕΛ κέρδισε φάουλ, ο Γκονζάλες το εκτέλεσε πλασαριστά στον Νεμπεγλέρα και εκείνος με μακρινό σουτ, πέτυχε το 2-1 που πανηγυρίστηκε έξαλλα από περίπου 5.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο!

ΑΕΛ (Νίκος Κεχαγιάς): Σωτηρίου, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Βενετίδης (71′ Γκρούμπιεσιτς), Παπαγεωργίου, Χατζής (75′ Πίνα), Νεμπεγλέρας, Μπλέντι, Γκονζάλες, Χασομέρης (15′ Πλιάγκας), Καούνος.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Ψιάνος (67′ Σταμπόλζιεφ), Παγώνης, Βασιλείου, Σύρος, Ρόκαστλ, Μπεγκόνια, Ντα Σίλβα (82′ Σκόνδρας), Ντακόλ, Βλάχος (80′ Καλαμιώτης), Ζουμπουλάκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.